Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki nem tud még aludni? Csak...

Ki nem tud még aludni? Csak én vagyok ilyen bagoly?

Figyelt kérdés
Én csak ilyenkor jutok géphez, nappal a törpéimmel vagyok, így marad az éjszakázás.
2010. nov. 13. 02:22
 1/4 anonim ***** válasza:
En sem alszom, mert nagyon kemenyedik a hasam es gorcsolget. Varom a rendszeres fajasokat, de egyelore nem jonnek. 39+4 km.
2010. nov. 13. 02:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Jézus.Ilyenkor én már régen alszom.....Nem is bírnék fennt maradni.A fiam minden éjjel 4x5x ébred.Korán kelök,a lányommal mindketten állt.6 kor kelnek.
2010. nov. 13. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
ÉN bizony fél éjfélig tvztem, Vámpírnaplók...:), aludtam fél nyolcig:))) kipihent vagyok...:)
2010. nov. 13. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 2-kor kapcsolatm ki a gépet, lemaradtam rólad, kérdező... De reggel csak 1/2 9-kor keltem...
2010. nov. 13. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!