Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nagyon nehezen bírom....

Már nagyon nehezen bírom. NAGYON FÁJ A FORGÓM. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a forgóm.Éjjel nem bírok megfordulni mert annyira belenyilal.Ha megyek közbe összeroskad a lábam mert annyira fáj.Ha csak fekszem is lüktet.Elég sokat kell sétálnom mire a bolthoz,postához érek vagyis megerőltetem a lábaimat és plusz 13kilóm van.Mikor még nem voltam terhes akkor is szenvedtem vele de csak a sok 12órázás után.Amúgy 83kilóról indultam.Gondolom erre nem vehetek be semmit.Tapasztalatok?Bármit kipróbálok ami nem árt a babának!Nem vagyok kényes sokáig bírom a fájdalmat de ez már eszméletlen hetek óta!Előre is köszönöm a válaszokat!31hetes kismama
2010. nov. 12. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a kismama jóga segített, heti egyszer jártam kb húszhetes terhes koromtól ,mert iszonyúan fájt mindenem. De otthon is csináltam heti 3 alkalommal kb. egy 20 perces verziót egy nyugtató cdvel az órán tanult gyakorlatokból. Egy hét alatt elmúlt minden fájdalmam, még a szülés napján is jógáztam, és amikor beindultak a fájások még gyorsan bevásároltam a cba-ban. Próbáld ki te is!
2010. nov. 18. 10:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Utánanézek annak a balzsamnak.A jóga.hát....nem nagyon hiszek ilyenben.Azért köszönöm neked is a válaszod!
2010. nov. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!