Apasági DNS teszt?

Két eredmény van, 99.99% és 0%.
Nem tudsz belekötni,nem egyetlen tényezőt vizsgálnak.

Az anyád véleménye egy dolog.
Ha a tesód csinálhat tesztet, ha gyanúja van.
De az végleges válasz lesz.

Az én fiam kb. ugyanúgy néz ki, mint én, az apukájából szinte semmit nem látok benne...
De barátnőmnek három gyereke van, a nagyfiú tiszta apja, a nagylány tiszta anyja, a legkisebb pedig totális keverék. Akkor a lánynál nekik is tesztet kellene csináltatni? 🙂
(Amúgy mamát nem zavarta a nyitott kapcsolat, az tök ok, csak az unokát akarja "kilökni a fészekből"? Érdekes család...)

Az én gyerekem tiszta apja/apai nagyi, de se az apja, se a nagyi nem akarja látni.
Csak ilyen egyértelmű jelbe nem tudnak belekötni, mint örökletes bőrbetegség. Azt mondják tiszta én vagyok, de se haj, se bőrszín, se szemszín, se fogak, se arccsont, se testalkat, se orr. Néhánnyal mázlija is van, hogy nem az enyémet kapta.. szerintem ha nem akarják, akkor nem látják, nálunk meg hát egyértelmű, mert nem tejfehér, turcsiorrú, vékony nagy popsival és combokkal, horpadt mellkassal, vöröshajú, csontsovány arccal. Annyira nem rám hasonlít, hogy idegenek azt szokták gondolni, hogy szittelem.
Most az, hogy a barna melyik árnyalata éppen melyik része, szerintem rosszindulat ezt nem látni. Egy rakás rossz, és sok jó is jött tőlük genetikára. Lány? Azt mondják lányok külsőre az apjuk, fiúk külsőre az anyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!