Mennyibe kerül manapság a bíróságon kért apai DNS teszt?
A vesztes fel fizet.
Ha te vagy a velelmezheto apa es pert inditasz az anya ellen akkor ha beigazolodik hogy te vagy az apa akkor az anya fizet. Ha tevedsz akkor te.
A dija, az egyeb eljarasi koltseggel egyutt szazezrek.
Csak hogy a magan nem jon szoba ha az egyik fel mondjuk nem megy bele, mert ugye a gyereknel mindket fel beleegyezese szukseges(marmint a bejegyzett apae es anyae)
Ha a kerdezo a harmadik fel, aki pl nem a hivatalos apa akkor csak a birosag tudja elrendelni es nem fognak figyelembe venni olyan tesztet amit o maszekban csinalt.
Ha a kerdezo a bejegyzett apa es ketsegei vannak az apasagot illetoen, akkor is kell anya beleegyezese hogy a gyerektol dns mintat vegyenek, azt az apa sajat akaratbol nem teheti meg. (Marmint megteheti ha sok a penze, de nem veszik figyelembe)
Max arra jo az ilyen maszekteszt hogy biztosan tudja hogy egy ilyen pert megnyer es nem neki kell fizetnie a birosagon mert neki lesz igaza. Semmi masra.
Mert nem minden labort akkreditalt.
Az akkreditalt elmeletileg pontos, azert is akkreditalt.
A sima maganlaborban meg barki osszekeverhet barmit.
Bar nem a kettes vagyok de nyilvan osszecsereltek a mintakat es teves eredmeny jott ki. Tobbek kozott ezert se fogad el a birosag zuglaborok eredmenyeit.
Hello. Kettes vagyok.
Volt DNS teszt az szerint nem én vagyok az apa. De full rám hasonlít a gyermek. Most volt tegnap bíróságon a DNS teszt. Holnap jön meg. Az előző ami labori volt az 2 éve történt. A synlab-nál.
Itt is ugyanez a helyzet, a DNS teszt negatív lett, de a gyerek full rám hasonlít. Ez egy sima magánlaboros teszt volt. Ezért gondolkozunk a bíróságon, hihetetlen számunkra hogy negativ lett.
Megtennéd,hogy megírod az eredményt majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!