Gyerekeket egyedül hagyni, vélemények?
Volna egy jó munkalehetőségem,a férjemmel váltott műszakban lennénk,így segítség nélkül(ami nincs is)meg tudnánk oldani a gyerekek oviba-suliba járását,és az egyéb napközbeni felügyeletet (pl ha betegek).Viszont az a bibi,hogy havonta 3-4x hajnalban 1 órát egyedül lennének.Elméletileg akkor az igazak álmát aludnák,társasházban lakunk,a szembe szomszéd néni korán kelő megkérhetném,hogy figyeljen rájuk.Jó viszonyban vagyunk,meg is tenné,viszont nem ülne fölöttük,hanem rájuk nézne,vagy ha gondjuk van akkor szólhatnának neki.8 és 4 évesek.
Nem igazán tetszik nekem ez a megoldás,de más szempontból meg nagyon jó lenne.(anyagi+apával váltott műszak).Vélemények pro és kontra esetleg?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a válaszokat.
Nem lennék nyugodt az biztos...gondolatban kivitelezhető lenne,de mégiscsak "fázom" a gondolattól,hogy egyedül legyenek,még ha ritkán is ...
Azt hiszem keresek valakit aki pénzért felügyel ilyenkor rájuk.Nehéz lesz,mert mifelénk nem nagyon szokás az ilyesmi.
Azt írtad csak havonta 3-4x lenne ilyen.Akkor esetleg nem lehetne,hogy havonta 2x apa 1 órával hamarabb hazajön,te meg havonta 2x 1 órával később mész?Csak egy ötlet,persze gondolom azt az 1-1 órát le kell dolgoznotok máskor.Nehéz dolog,egyedül biztosan nem hagynám őket még 1 órára sem,még ha alszanak akkor sem,szerintem még ahhoz kicsik,de mint írtad ott az aranyos kedves szomszédnéni,
aki szinte a mamájuk,akkor meg kell próbálni vele.Ha
lenne mama,ő is kb ennyi idős lenne,tehát a kora az itt most nem kérdés.Ha nem fogad el semmit,akkor néha áthívjátok 1 hétvégi családi ebédre vagy vacsorára kompenzálás képpen.Ritka manapság az ilyen szomszéd,aki idösődő,kedves és még a gyerekeket is elviseli:)
Soha.
Az ördög nem alszik, bármi történhet, főleg, hogy mégcsak 8 és 4 évesek.
Én a majdnem 11 éves fiamat mos már itthon merem hagyni 1-2 órára, de 8 évesen nem, 4 évesen meg főleg nem hagytam volna
Köszönöm a válaszokat,sikerült megoldani.
A nagymama bedobta magát,hallani sem akart róla,hogy más felügyeljen pénzért a gyerekekre.Úgy szervezi a napjait,hogy felügyelni tudjon rájuk bármikor.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!