Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! 1-2 gyerek mellett...

Anyukák! 1-2 gyerek mellett hányszor megy egy héten a mosógép?

Figyelt kérdés

Csak mert anysósom szóvá tette, hogy nem kéne minden nap másik ruhát adni a gyerekekre! (van egy 2 éves és egy 7 hónapos), mert így hamar összejön egy adag mosógépre való, és fölösleges ennyit járatni, meg aztán a lakásban is nagyobb a pára.

(Ergo tartsam lebukott, összenyálazott, pecsétes göncökben a gyerekeimet...)

2010. nov. 10. 15:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
19%

16.31-es kisnama

vegyél tejgyüjtő kagylót úgy nem lesz tejes a ruhád és a 2. mellből kifolyt tejet is megkaphatja a kicsi- mert igy pocsékva megy-

2010. nov. 10. 16:34
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
1 gyerek, 9 hónapos, heti 4-5 mosás. A kicsin minden nap tiszta ruha, kimenőst, ünneplőt csak akkor mosok, ha koszos, ergo többször is felvesszük. Pláne a nadrágokat. Udvarunk van, ha fát hordok, esőben mászkálok kint, stb, nyilván gyorsabban koszolódik az itthoni ruha is. Használt törölközőkkel, konyharuhával, abrosszal minden héten megtelik egy gép, gyakran mosom a kicsi plédjeit is, amelyeken a földön játszik. Szintén gyakran mosok plédeket, lábtörlőket, néha a porrongyokat, felmosórongyokat. Párom vállalkozó-rendszermérnök, ha kábelezik, a tréningjeit is összekoszolja. Nem egy autószerelő-munka, de azért ki kell azokat is mosni.Ehhez jönnek hozzá a dzsekik, ágyneműk, ha van. Én nagyon sokat mosok, rendszerint hétfőn és szombaton, meg egyszer hét közben is.
2010. nov. 10. 17:21
 13/37 anonim ***** válasza:
33%
Nagytárcsás mosógépünk van, így sok minden belefér. Minden héten mosok 3adag felnőtt ruhát, 2 adag gyerek ruhát egy adag ágyneműt és egy adag törölközőt. Ez ugye 7adag...:-S Muszáj, én nem tűröm a koszos ruhát, na meg a férjemre minden nap más ruha kell munkába és a gyerekre is. Pizsit minden nap cserélünk. Lehetne rajta spórolni, mi inkább máson spórolunk /pl zuhanyzunk, vagy nem használunk mosogató gépet./
2010. nov. 10. 17:55
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

ÖÖÖ akkor lehet én túl gyakran mosok...Amíg csak egy gyerek volt addig 3-4 szer ment egy héten. Most 2 gyerkőcöm van egy evést nagy lelkesedéssel ám annál több maszattal gyakorló 1 éves és egy szintén egyedül evő 3 éves aminél szintén van hogy mellé megy. És akkor még a kinti elesésekről nem beszélek...Nekünk max.2-3 napig van egy pizsi. De van hogy annyit se..

Így heti 5 adag simán lemegy...sőt...van h több is..

2010. nov. 10. 19:04
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy napi rendszerességgel megy a gép.Főleg ilyenkor őszi-téli szezonban,mikor nem fér a gépbe sok ruha,mert vastagok..nagyok..minden napra van mit belerakni. 2 gyerek van.Ma pl. kabátokat mostam...2x indítottam el.
2010. nov. 10. 19:24
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

majdnem naponta, szeruintem heti átlagban 5x

2 felnőtt, egy majdnem 11 éves és egy 20 hónapos gyerek mellet

2010. nov. 10. 19:26
 17/37 anonim ***** válasza:

Majdnem minden nap. Nem spórolok a ruhán, de nem is adok rá újat, mert épp van rajta egy folt.

De van, hogy 4 garnitúra elmegy egy nap...

Az nálam is alap, hogy minden nap új ruhát kap.

hol így, hol úgy...

A 3 szárító minden esetre mindig tele van... a vasalnivaló meg halmokban...

28 és 8 hós lányok anyukája

2010. nov. 10. 20:23
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

két gyerek van!Egy 3 éves és egy 16 hos

Minden nap egyszer megy a gép, szines fehér eggyüt(szinfogo kendövel mosok).A mi ruháinkat csak akkor mosom ha összegyült.pedig mi is minden nap cserélünk.

Nekik egy nap:3 éves:Amiben oviban van,amiben itthon van,és a pizsi.

16 hos:reggeli=egy adag, tizorai=második adag ruha

ebéd ugyszintén, vacsora és a pizsi.

Egyedül szik(inkább csak probál)Igy nem csak az elöke hanem a többi ruhája is olyan lesz.:-)

2010. nov. 10. 21:05
 19/37 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van (10, 2,5 évesek és 6 hónapos) 3-4 naponta 4-5 adagnyi. Nem is győztem szárítani, főleg amíg nem volt olyan hűvös, és ritkán kapcsolt be a fűtés, úgyhogy 1 hónapja vennem kellett szárítógépet.
2010. nov. 10. 21:28
 20/37 anonim ***** válasza:

2 gyerekem van, de 6x 7x bizti megy a mosógép egy héten.

Nem lesz hosszúéletű.

2010. nov. 10. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!