Mikor kezditek kidekorálni a lakást karácsonyra és mikkel?
Figyelt kérdés
Én most ragasztgatom össze egy dekor újságból aranyos angyalkákat, csillagokat, a gázcsövekre fogom cérnával felakasztani, hogy ott lengedezzenek. Lányom biztos oda lesz érte(2 éves)2010. nov. 10. 09:21
11/11 anonim válasza:
Elso advent hetvegejen fogok neki allni. Anyu is mindig dekoral,patcworkozik es gyonyoru dolgokat keszit. Nekem nagyon tetszik az unnepi oltozekbe bujt lakas ilyenkor :) es szerintem a 16 honapos fiam is ertekelni fogja :)
Minden evbe elteszem a diszeket de most kell egy uj adventi koszoru. Hivo csalad vagyunk. Nap kozbe tempolmba(vasarnap) vagyunk,este pedig mindig meggyujtunk egy gyertyat a koszorun mig karacsony lesz. Ugy gondolom ez a fiunknak is erdekes lesz:)
Te milyen diszekkkel diszitesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!