Miért kegyetlenek egymással az anyák?

Mindenkinek más az egyéni érzékenysége is.
Nekem anno egyszer anyósom azon megsértődött, hogy "Jó napot kívánok"-ot köszöntem neki és nem csókolomot... Az ő szemében egy bunkó voltam, aki vérig sértette, az emberek többsége meg azt sem érti, hogy miért nem tegezem.
Másik, hogy sokszor a kérdezőnek van olyan stílusa, hogy szinte követeli a hasonló stílusú megnyilvánulást...

Engem melóban például azért nem kedvel 1-2 anyuka, mert laza vagyok és gyerek mellett sem állt meg az életem. Ők folyamatosan panaszkodnak, minden áldott reggel, én nem teszem.
Igazából sokszor csupán irigyek egymásra, ha mondjuk az én gyerekem jól alszik, az övé meg nem, akkor én vagyok a sz*r anya.
Ha végképp semmibe nem tudnak belekötni, akkor jön a szokásos "majd megtudod, ha lesz még két gyereked" duma. Nem véletlen nem akarok mondjuk sok gyereket, de mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!