Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kegyetlenek egymással...

Miért kegyetlenek egymással az anyák?

Figyelt kérdés
Sok kérdés esetén olvasom hogy elég kemény beszólások/kommentek jelennek meg, sokszor reálisan máskor pedig szükségtelenül személyeskedő hangnemben vagy támadva. Tipikus ilyen témák a szoptatással vagy bölcsivel kapcsolatos kérdések de néha altatásnál is találkozom kifejezetten bántó megfogalmazásokkal (fontos hogy itt nem magát a tanácsot minősítem hanem a megfogalmazást)

tegnap 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az egyéni érzékenysége is.

Nekem anno egyszer anyósom azon megsértődött, hogy "Jó napot kívánok"-ot köszöntem neki és nem csókolomot... Az ő szemében egy bunkó voltam, aki vérig sértette, az emberek többsége meg azt sem érti, hogy miért nem tegezem.

Másik, hogy sokszor a kérdezőnek van olyan stílusa, hogy szinte követeli a hasonló stílusú megnyilvánulást...

tegnap 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Hat sokszor irritalo mar a tizezredik” lehetek e terhes ha spermas ujjal megujjaztak” es amit mar emlitettek, hogy egy hettel korabban elvegzett terhessegi tesztes kerdesek. Neha nagyon nehez kedvesen valaszolni.
tegnap 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
12#es Mondjuk aki nem tud normálisan, annak miért kell odaírni? Szerintem is sok már ez a kérdéssorozat, de én totál átlapozom őket, görgetem le, nem válaszolok inkább. Meghagyom másnak.
tegnap 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem melóban például azért nem kedvel 1-2 anyuka, mert laza vagyok és gyerek mellett sem állt meg az életem. Ők folyamatosan panaszkodnak, minden áldott reggel, én nem teszem.

Igazából sokszor csupán irigyek egymásra, ha mondjuk az én gyerekem jól alszik, az övé meg nem, akkor én vagyok a sz*r anya.

Ha végképp semmibe nem tudnak belekötni, akkor jön a szokásos "majd megtudod, ha lesz még két gyereked" duma. Nem véletlen nem akarok mondjuk sok gyereket, de mindegy.

tegnap 23:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!