Normális, hogy ezt válaszolja, mikor megkèrdezik akarsz-e gyereket?
Ismerősöm facebookon minden gyerekvállalásos poszthoz azt írja nem akar gyereket mert..... Gyerekgyülölő csoportban negatívakat ít, hogy azèrt nem akar gyereket, meg az azèrt útálja őket mert....
Közben van gyereke de sehol se azt mondja, írja, hogy már nem akarok gyereket mert van, hanem úgy csinál mint akinek nem is lenne ès nem akarok ezt mondja. Szerintem erre a kèrdèsre illik oda mondani, hogy nem akarok mert már van ès nem eltitkolni.
10/11 rá gondolsz? Igen ő ezt csinálja a fotón levő a fia ès a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy anya. A gyerekmentes övezet tagja csúnyán beszèl a gyerekekről.

Van neki Cecília nevű profilja is. Mondjuk engem nem érdekel,javaslom te se foglalkozz vele. Sajnálatos
Engem a vegán dumaival tud a sírba kergetni,illetve tudott amíg még foglalkoztam ilyesmivel

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!