Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy ezt válaszolja,...

Normális, hogy ezt válaszolja, mikor megkèrdezik akarsz-e gyereket?

Figyelt kérdés

Ismerősöm facebookon minden gyerekvállalásos poszthoz azt írja nem akar gyereket mert..... Gyerekgyülölő csoportban negatívakat ít, hogy azèrt nem akar gyereket, meg az azèrt útálja őket mert....

Közben van gyereke de sehol se azt mondja, írja, hogy már nem akarok gyereket mert van, hanem úgy csinál mint akinek nem is lenne ès nem akarok ezt mondja. Szerintem erre a kèrdèsre illik oda mondani, hogy nem akarok mert már van ès nem eltitkolni.

tegnap 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fuu komoly pszichiátriai eset...
tegnap 21:49
 12/16 A kérdező kommentje:

10/11 rá gondolsz? Igen ő ezt csinálja a fotón levő a fia ès a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy anya. A gyerekmentes övezet tagja csúnyán beszèl a gyerekekről.

[link]

tegnap 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,rá godnoltam.
tegnap 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Van neki Cecília nevű profilja is. Mondjuk engem nem érdekel,javaslom te se foglalkozz vele. Sajnálatos

Engem a vegán dumaival tud a sírba kergetni,illetve tudott amíg még foglalkoztam ilyesmivel

tegnap 22:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Ismerem facebookról. Nagyon beteg. Semmi gondja a fiával mègis teherkènt èli meg őt. Szomorú a fia nem vetlen lett èletkèptelen ès se nem dolgozik se nem akar elköltözni. Te is ismered valami csoportból? Megváltoztatta a bevèt Ceciről Zsuzsára lehet nem vèletlen mert rá szálltak. Rengeteg poszt alól ki lett tiltva a kommentelèse.
tegnap 22:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Hú,nem tudom már régen jött szembe velem hála isten,most már direkt nem olvasok semmi ilyen csoportot. Én a csirkevin oldalról "ismertem" meg,megjegyzem az az oldal maga is egy uszító. Aztán meguntam hogy folyton a kezembe dobja az oldal így letiltottam, meg még egy sor másikat is. De valahogy az algoritmus mindig újabb és újabb gyöngyszeme két talál így irodolmidore belebotlok még a hölgy kommentjeibe.
tegnap 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!