A nőgyógyászok csak magánrendelésen megbízhatóak?
Mi még csak tervezzük a babát, de azon gondolkoztam el, hogy akik nőgyógyászt ajánlanak, azok mind magánrendelésekről beszélnek. Nem tudom, hogy nekünk lesz-e annyi pénzünk, hogy magánrendelésre járjunk.
Tényleg nem lehet máshogy megoldani, ha lelkiismeretes orvost szeretnénk?
Szia.
Én SZTK-ba jártam, mindig ugyanahhoz a dokihoz és semmi panaszt nem tudok rá mondani. Ultrahangon is mindig megmutatták a babát, képet is kérhettem. Nekem semmi bajom nem volt az sztk-val.
Szülni is ügyeletesnél szültem.
Lehet, csak én vagyok kis igényű e téren, de nekem elég volt ha megmondták hogy minden oké, elvégeztek minden vizsgálatot,ha kérdésem volt akkor megkerestem neten, rákérdeztem a védőnőnél, aztán a dokinál is ha úgy volt, mindig készségesen válaszoltak.
Egyszer voltunk 4d-n , de akkor is csak azért mert a párom nem tudott velem jönni egy uh-ra sem a kórházba.
Biztos, hogy nemcsak a maganrendeles a jo, de jo dokit siman kifogni nehez (hozzatennem, hogy SZTK rendelesen a terhes nok nagyresze maganbeteg, csak ott fogadja oket az orvos - soron kivul). Persze ismerosoktol lehet erdeklodni. En maganrendelesre jartam es ennek igy utolag orulok is, mert a korhazban mellettem fekudt egy anyuka, aki nem arra jart es o nagyon megszivta. Meg szules utan 2 hettel is ott volt a korhazban ennek kovetkezteben...jo, a magandokik sem mind jok, az az igazsag, hogy mindegyik penzehes. Ha adsz, akkor rendesek, ha nem, akkor csak nagyon kis reszuk rendes es akkor te nem leszel prioritas. Sok a szulo no, egy szam mindenki a sok kozul.
En biztos vagyok benne, hogy lehet SZTK-ban is jo orvost kifogni, csak utana kell erdeklodni es nagyon ovatosnak kell lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!