Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A védőnő nem válaszol az...

A védőnő nem válaszol az üzeneteimre a héten státusz vizsgálatra kellene mennünk mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
A gyerek beteg lett szóltam neki időben és mondta ha jobban lesz írjak neki és megbeszélünk egy másik időpontot már két hete írtam neki csak megnézte,de nem valaszolt lehet ebből problémám ha nem viszem el a gyereket?

febr. 16. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

"Nincs szolgálati telefonja"

Na, ne hülyéskedjél már!

Van egy rendelő, ahol neki van egy rendelési ideje, nem? Annak a rendelőnek van egy vezetékes telefonszáma. Tehát rendelési idejében felhívod a rendelő telefonján.

Komolyan mondom, szánalmas, hogy felnőtt emberek ennyire nem képesek megoldani egy ilyen piti problémát.

febr. 16. 17:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves 11es volt szolgálati telefonja,de már nem emlékszem pontosan az új főnökük nem fizeti nekik a szolgálati telefont és q privát számát nem adja meg nem vagyok idióta tudom mit mondott
febr. 16. 18:03
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Működő vezetékes telefonja nincs a rendelőnek?

Ezt akarod elhitetni velünk?

febr. 16. 18:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Istenkém jolvan neked van igazad én meg csak úgy játékból töltöm itt az időm veletek mert nincs jobb dolgom!
febr. 16. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, Mo. -on minden vedononek van irodaja ahol van vezetekes telefon.
febr. 16. 19:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek ne engem nézzétek már itt hülyének nekem már másfél éve ezt mondta a védőnő,hogy megszűnt a vezetékes előtte volt amíg terhes gondozásra jártam hozzá azután már a telefonszám sem volt elérhető szóval ténylegesen megszűnt és többet ezt nem vagyok hajlandó leirni.
febr. 16. 20:14
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣
febr. 17. 00:02
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
Fogadjunk hogy a googliban megtalalod a telefonszámát a védőnői irodának. Olyan nincs, hogy nincs vezetékes telefon egy rendelésen.
febr. 17. 03:36
 19/19 anonim ***** válasza:
69%

Amennyire tudom, legtöbb helyen eleve a gyerekorvosi rendelővel egy épületben (tipikusan a gyerekorvossal szomszédos helyiségben) van a védőnő. Eszerint akkor a gyerekorvosi rendelőnek sincs vezetékes telefonszáma?

Na neeeee!

febr. 17. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!