Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol a srác az üzeneteimre?
Sziasztok
Az van hogy van egy srác akibe szerelmes vagyok és esélyt látok rá hogy viszonozza.
A suliba nagyon odaadó rendes stb... De mikor ráírok keresem akkor vagy leláttamoz vagy 1-2 szavas választ ad. Az 1. szokott sűrűbben előfordulni.
Nem nyomulok rá egyáltalán. 2 hetente 1-2x irok rá csak vagy még ritkábban. Nyáron is szeretnék vele kapcsolatot tartani mert nem akarom elvesziteni.
Hiába írnál rá gyakrabban, valószínű akkor is ez lenne a reakció. Nem értek egyet az előttem szólókkal.
Ez egyébként egyáltalán nem kapcsolattartás. Hiába írsz rá nyáron is, nem lesz belőle semmi. Ha a srác akarna valamit, nem így reagálna az üzeneteidre.
Én hagynám. Csak magadat alázod meg szerintem, ha folyton ráírogatsz.
De személyesen meg érdeklem őt? Vagy én ezt nem értem. Amiket mondott nekem, ahogy tekint rám az teljesen mást mond.
Igazából régebben se irt sűrűn mikor egy legjobb barátok voltunk 4en és volt egy messenger csoportunk.
Épp ez az 9es hogy átlagosan keresem a másikat ha érdekel (online is) és ezt nem tudom felfogni ő miért nem.
Csütörtökön (3 napja) írtam neki egy találkozóról hogy nem e eljönne a kis csapattal (6an vagyunk vele együtt) mert a messenger csoportot nem látta és megkértek hogy irjak rá privátban hátha válaszol. Erre leláttamoz. Annyira felidegesít ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!