KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » 🎀Melyik nevet vĂĄlasztanĂĄd?🌾

🎀Melyik nevet választanád?🌾

Figyelt kérdés

Kékesi vezetéknévhez?

FlĂłra, AdĂ©l, KincsƑ, SzĂłfia, Hedvig, Lotti, BĂ­borka, Alexandra, Dominika, AlĂ­z, Luca, Petra, Hanna, Zselyke, Bella, Karolina, Johanna, Krisztina, OlĂ­via.

Igen, sok név van sajnos de szeretném leszƱkíteni, hogy ami biztosan nem illik hozzå akkor azt nem kedvelem meg annyira. Köszi ha segítesz!

tegnapelƑtt 01:56
1 2 3
 11/21 anonim vĂĄlasza:
Kékesi vezetéknévhez nekem egyértelmƱen Alíz lenne. :) Tetszik egyben leírva, és a hangzåsa is " Kékesi Alíz ".
tegnapelƑtt 09:35
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/21 anonim ***** vĂĄlasza:

Csak hangzĂĄs alapjĂĄn bent maradna: FlĂłra, Lotti, BĂ­borka, Alexandra, Dominika, Luca, Petra, Hanna, Bella, Karolina, Johanna, Krisztina.

A fentiekbƑl jobban hangzik, mint a többi: FlĂłra, BĂ­borka, Dominika, Luca, Petra, Hanna, Bella.

EzekbƑl mĂĄr bĂĄrmelyik jĂł lehet. Én talĂĄn a FlĂłra Ă©s a Petra között döntenĂ©k, de nem biztos. AlapvetƑen ez egy jĂłl pĂĄrosĂ­thatĂł vezetĂ©knĂ©v.

tegnapelƑtt 09:41
 13/21 anonim ***** vĂĄlasza:
Ezek közĂŒl nĂĄlam a KincsƑ lenne a befutĂł, de sokat gondolkodnĂ©k a PetrĂĄn is.
tegnapelƑtt 09:59
 14/21 anonim ***** vĂĄlasza:
50%

Nekem a KincsƑ, BĂ­borka, Zselyke a soha nem adnĂĄm kategĂłria. Nem azĂ©rt, mert nagyon magyarosak, hanem rondĂĄnak talĂĄlom Ƒket.

A Luca a legtöbb orszågban férfi név, ezért ezt sem adnåm.

A Hedvig jobban tetszik Hédiként. Egyébként a többi nevet mind adnåm

tegnapelƑtt 10:35
 15/21 anonim ***** vĂĄlasza:
A FlĂłra a kedvenc nevem, a nagylĂĄnyomnak is ezt adtam, illik is hozzĂĄ, plusz nekem extra kattanĂĄs, hogy a FlĂłra olyan kĂ©kesszĂŒrke nĂ©v szerintem, szĂłval plĂĄne megy a vezetĂ©knevetekhez.... :D
tegnapelƑtt 12:09
 16/21 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
Zselyke ❀❀
tegnapelƑtt 14:11
 17/21 anonim ***** vĂĄlasza:

KĂ©kesi Karolina vagy

KĂ©kesi Krisztina

KĂ©kesi Kinga sem rossz.

tegnapelƑtt 14:21
 18/21 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Köszönjöm szĂ©pen a sok hasznos vĂĄlaszt, Ă­gy mĂĄr könnyebben letudam szƱkĂ­teni a listĂĄt, nektek köszönhetƑen :)
tegnapelƑtt 14:35
 19/21 anonim ***** vĂĄlasza:
Akårmelyiket, csak ne a Zselykét vagy a Bíborkåt.
tegnapelƑtt 16:18
 20/21 anonim ***** vĂĄlasza:

AmitƑl kiver a víz: Zselyke, Bíborka, Lotti, Bella, Hedvig

A többi mind jó

tegnapelƑtt 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!