Melyik nevet választanátok?
Mi lenne a sorrend nektek.
Annabella, Mirabella, Lizabella,
Annamária, Marianna, Mariann,
Marina.
Annabella- Nekem az Annabell, horrorbabát juttatja eszembe
Mirabella- Elcseszett márkanév
Lizabella- anyáááám. Ez a tegyünk össze mindent mindennel kategória
Annamária- Nekem öreges
Marianna, Mariann- szintén. Anyós is ilyen névvel él, nála fiatalabbnak nem tudom elképzelni
Marina- fura, de a leg vállalhatóbb.
Annabella - Túlkomplikált, erőltetett. Angol nyelveterületen jól hangzik az "Ánábell", de magyarul erőltetett, arról már nem is beszélve mennyire nem illik össze ez a két név, héber és olasz stílus... Ha muszály lenne inkább Anna Bella-ként adnám.
Mirabella - nyelvtörően erőltetett. Mira Bella-ként viszont rendben van.
Lizabella - ezt szerintem te sem gondoltad komolyan. Talán Liza Bella, de ismét angolszász és olasz stílus egymás mellett, ráadásul a Liza túl becenév. Talán Eliza Bella, vagy csak simán Elizabet, Lizának becézve.
Annamária - nem szép és túl régies, te is tudod. Az Anna önállóan divatos mostanság, de a Máriával kombinálni...Annamarika és hasonló becézéssekkel...Inább simán Anna.
Marianna - túl komplikált és olyan konyhás nénis. Mariannként vállalhatóbb.
Mariann- Vállalható, bár a Mari, Marika becézés nekem nagyon nem jön be.
Marina- szappanoperás.
Szóval ezek közül a kombinációk közül egyiket sem vállalnám be, de az alapnevek nem rosszak, azokkal lehetne kezdeni valami értelmesez is.
Én ajánlom pl.
Anna
Anna Mira
Mira Anna
Eliza Anna
Anna Eliza
Mira Elizabet
Elizabet Anna
Mariann
Ezek közül Annabella.
De inkább Izabella jobban tetszene.
Marina (ez a kislányom második neve)
Annabella
Mirabella
Lizabella
Annamária, Mariann, Marianna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!