Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki szülne...

Van olyan nő, aki szülne gyereket havi fizetésért? Tehát az apa fizet havonta x összeget 18 éven keresztül, és mondhatni az a munkája, hogy foglalkozik a gyerekével. Nagyon elképzelhetetlen?

Figyelt kérdés

Régen voltak főállású anyák, akik otthon voltak a gyerekekkel (igaz, más világ volt, mellette mostak, tehenet fejtek, stb).

Jelenleg sok nő szeretne gyereket, de van aki a munka miatt nem vállal, és ráadásul nem a legjobb helyen dolgozik, nem a legjobb fizetésért, és nincs is lehetősége az adott területen előrébb lépni...

Viszont az anyai ösztönök megvannak, és ezért merült fel bennem, hogy elképzelhető lenne?

Tehát van egy férfi, akivel nincs kapcsolatban, csak szül neki gyereket, majd 18 éven keresztül kap a férfitől havonta x összeget. A férfi is foglalkozik a gyerekkel, megbeszélés szerint. A nő viszont nincs korlátozva semmiben, lehet munkája, párkapcsolata, másik gyereke, stb. (Tehát nem szexkapcsolat.)

Mi a véleményetek erről, elképzelhető? Mik lennének a buktatói?

jan. 24. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Semmi pénzért nem szülnék gyereket. (Véletlenül keveredtem ide)
jan. 25. 00:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ringyo
jan. 25. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem igen igyis egyedül maradtam a gyerekkel egy évig csak utba volt nem foglalkozott a gyerekkel aztán gyerektartást fizet egy vicc összeget. Szóval ha én alapvetően ugy tervezem hogy igen 2 gyereket szeretnék akkor nekem is kell hozzá egy férfi de már tudom, hogy egy egyedül is meg tudom oldani, 2 másodjára is választhatok egy balekot szóval itt legalább tiszták a feltételek nincs balhé az elhelyezéssel vagy gyerektartással. Viszont szerintem csak egy teljes fizetésért vállalnám be. Amibe belefér a fizetet segítség is nekem.
jan. 25. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
36%

Eszem ágában nincsen teherbe esni, kihordani, meg szülni.

HÁNYNI terhesség elején, vagy végig, végigkínlódni a vajúdást, szakadni, megnyúlt szalagok, inkontinencia, terhesség alatt esetleg diabétesz, többletsúly, anyagcsere problémák, esetleges hormonproblémák.

És akkor a gyereknevelésről nem is ejtettem szót.

Hogyne. Nem tudnál annyit fizetni kérdező, hogy hajlandó legyek gyerkeet vállalni.

jan. 25. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Havi 2 milláért nettóban.
jan. 26. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!