Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék bébiszitterkedni,...

Szeretnék bébiszitterkedni, manapság mennyire van rá kereslet?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam 1000ft/óra, ha valakinek extra kívánsága lenne akkor persze több lenne az órabér.Főzni kevésbé tudok, de ezenkívül minden máshoz értek. Szándékomban áll a munkahelyemet otthagyni és hát még nem találok mást addig szerintem ez is jó lenne.23/N
2010. nov. 7. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne hagy ott a munkahelyed nálunk csak napi pár órára alakmaznak bébiszitert azt is nagyon kevesen. Nem úgy müködik mint Angliában nem fognak napi 24 órában együtlakni vallakivel aki helyetük neveli a gyerekeet.
2010. nov. 7. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:

A munkahelyemet azért fogom otthagyni mert kétszínű nyalizós tapló emberek vannak ott és olyan mellett dolgozni aki a szemedbe mosolyog meg jó pofizik, hátulról meg támad, akkor inkább keresek mást.

Hihetetlen hogy mi van itt M.o-n. Utálnak az emberek dolgozni... pedig nyilván azért megy valaki oda mert szereti a munkáját, de egyszerűen megutáltatják az emberrel.

2010. nov. 7. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen területen élsz, de 1000.-Ft/óra díjazást nem biztos, hogy fogsz kapni, főleg, ha nincs szakképesítésed. Én éppen most állapodtam meg egy középkorú hölggyel, hogy alkalmanként egész napra vigyáz a kislányomra (ha a munkám miatt ez szükséges) napi 3 ezer ft-ért. De egy barátnőm lányának a bébiszittere pl. 500.-Ft/órát kér.
2010. nov. 7. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Van képesítésem.
2010. nov. 7. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy pedagogiai diplomád vagy gyermek gondozó okjd van 1000 ft-os órabért nem kapsz ezzel ne is számolj.

Nem bántásból de ez a realitás.

2010. nov. 7. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!