Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik kettőnél több gyereket...

Akik kettőnél több gyereket vállaltak nem bánták meg?

Figyelt kérdés
ma 09:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Ezt ugyanúgy kérdezhetnéd azoktól is, akik egynél többet, vagy úgy általában vállalnak gyereket. Ha van gyereked, akkor tudod, hogy milyen az életetek, ti mit bírtok, mennyire férne bele egy többedik pindur, így ennek fényében tudsz dönteni. Mások tapasztalatai ebben pont nem relevánsak, mert minden élet és élethelyzet teljesen egyéni.

Nekünk csak két gyerekünk van, de ismerősi körben többeknek van 3 és 4 gyereke is, egyik ismerősömnek 5, és ők nem bánták meg. Nyilván nem egyszerű, de ők így boldogok, innentől kezdve nincs mit megbánniuk. Mi tudjuk magunkról, hogy ezzel a meglévő 2vel is alig bírunk, nálunk nem férne bele az időnkbe, energiánkba egy harmadik is, szóval nem vállalunk. Ez marhára egyéni, és te tudod, hogy nálatok mi a határ.

ma 09:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy vannak ilyenek, csak nyilván nem vállalják fel. Ilyen anonim oldalon fel szokták, mert nincs tétje, de arccal-névvel ki ismerné be, hogy megbánta.
ma 09:26
 3/13 anonim válasza:
59%
41 vagyok, egyet se vállaltam és nem bántam meg, sőt örülök, hogy volt ennyi eszem.
ma 09:32
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

Az egyet is megbanják. Levelezőn járok egyetemre. Az anyuka szaktársak játsszák a tipikus szuperanyát, de 10/10 síránkozik egy idő után milyen szar az élete és mennyivel jobb volt gyerek nélkül. Ha pl csak 9-11-ig van óránk, bent maradnak este 8ig. Járkálnak a városban vagy csak leülnek valamelyik folyosón és kötögetnek, olvasnak. Szabadnapnak élik meg.

A szingli anyák még jobbak; letagadják a pulyát úgy ismerkednek és csodálkoznak hogy kiakad a pasi miután bevallják az igazat. Ndm tudnak normális munkát vállalni, nincs pénzük és senkinek se kellenek.

Ha meg mondom hogy de jó hogy én nem voltam olyan barom hogy gyereket vállaljak, akkor jön erős váltás : ..ÖÖöÖmmm deehh amúgy jó, semmi pénzért nem változtatnéékkkkk igazi áááldás anyának lenni.

Ja b+, azért menekülsz otthonról 😂

ma 09:46
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

#5 jah én múltkor voltam 10 éves osztálytalin és az egyik friss anyuka ott ventillált nekünk, hogy mekkora szívás ez az egész, a férje alig veszi ki a részét, hiányzik a korábbi élete, majdnem elbőgte magát…

Aztán hazamegy és vigyorgós képeket posztolgat a gyerekkel, mintha minden tökéletes lenne. Szánalom. Szerintem az emberek 90%-a kicsit sem élvezi a szülői létet. És őszintén meg is értem, mert kicsit sem tűnik élvezhetőnek.

ma 09:49
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Nincs olyan, hogy a "gyerek". Ők is személyek. Nálunk például a legnagyobb borzasztó hisztis, kibírhatatlan, de a kisebb aranyos. Ha újrakezdhetném, a nagy miatt egyáltalán nem vállalnék gyereket, de így, hogy már megvannak, örülök a jó dolgoknak, a nagynál is.
ma 09:58
 7/13 anonim válasza:
20%
Ezolyan kerdes mi t a megcsalas. Senki nem tette azt valja, kozben meg.....
ma 10:17
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Egy gyerekem van, tudatosan vállaltam, a legtöbb helyzetre felkészülve így nem, nem bántam meg. Több nem kéne.
ma 10:24
 9/13 anonim válasza:
100%
Biztosan erre is sok példa van. Pláne hogyha mondjuk, nem működik jól a feladat elosztások a párok közt. #2-vel értek egyet. Van aki egy gyerektől is szinte már kikészül, meg egy zombi üzemmódban él, van aki pedig három gyerekkel is jól el van. Több gyereknél, főleg ha picikék még, akkor azért kell egy jó probléma megoldó képesség is meg logisztika a mindennapokban. Meg személyfüggő is, azért azt bele kell kalkulálni, hogy megváltozik az életed, eleinte rengeteget vagy otthon, nincs úgy egésznapos felnőtt társaságod és ezt nem mindenki bírja.
ma 10:36
 10/13 anonim válasza:
100%
Én azt mondom hogyha nem vagy magadban biztos akkor ne vállalj egyet se, mármint ha nő vagy. Mert az a gyerek csak rád támaszkodik a legtöbbször még akkor is ha nem válsz el az apjától. Az anya mindig anya. Nem kicsinyítem le az apa szerepét meg amúgyis sok nő lelép gyerek nélkül otthonról, vagy sajnos meghal és a férfi felneveli, de egy anya másabb mindenféle szempontból. Tehát ha nem vagy biztos magadban akkor inkább ne!
ma 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!