Bogica0616 kérdése:
1 évesen hány cm és mennyi kg volt a kislányotok?
Figyelt kérdés
ma 14:15
11/15 anonim válasza:
78 cm és 10,9 kg volt. Picinek kifejezetten hurkás volt, ovi elején még kicsit husis, utána már teljesen átlagos testalkatú lett. Kb 15 éves korára lett 180 cm és kb 60 kg, nagyon nem látszik rajta, hogy picinek Michelin baba volt. 😅
12/15 anonim válasza:
Szerintem egy 1 évesnél - ha nem drasztikus a helyzet - nem azzal kellene foglalkozni, hogy "kövér". Most kezd el majdcsak igazán mozogni, amihez rengeteg energia (ergo kaja kell) másrészt a testi fejlődéshez is rengeteg tápanyag szükséges. Ez utóbbi is most fog csak igazán megindulni nála. Nem kell ennyire mimózának lenned, nyugodtan vissza lehet szólni a nagyokosoknak.
13/15 anonim válasza:
80 cm és 9,4 kg. Pedig pici volt, legalábbis hosszra, 49 cm-rel született és 3200 grammal (időre).
14/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mimóza, de elgondolkoztam, hátha tényleg sok, de úgy látom, hogy annyira nem sok. Max fél kg különbség
ma 18:30
15/15 anonim válasza:
Egy átlagos 1 éves gyerek 75 cm és 9 kiló. Van, aki nagyobb, van, aki kisebb. Teljesen normálisan fejlődik a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!