Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » D vitamin hiánytól deformálódh...

D vitamin hiánytól deformálódhat a fej?

Figyelt kérdés

Tegnap elött voltunk 2 hónapos státuszon...tápszeres babám elfeküdte a fejét, háltul jobb oldalt lapos lett sajnos.:((

A védőnő nem szólt hogy kell adnom neki.

A doki szerint fel volt írva a felhőbe..nagyon mérges volt a védőnőre.

Nálunk a védőnő intézi a recepteket.

Sajnos 1 hónap után jutott eszembe a csepp,mondtam is a vedőnőnek hogy mi van a cseppel mert nem kaptam receptet csak konakinről meg a gyógyszertári fürdetöről stb...erre azt mondta hogy hát fent van a felhőbe ...de jó mondom neki, jókor mondja ,tiszta ideg voltam(vagyok).Mondom és ezt én honnan tudjam mikor a többit a kezembe adta...ezt meg pont nem a legfontosabb vitamint.Megvettem 2 szer kapott belőle mert szorulása volt szóltam a védőnőnek mondta hogy pár napig ne adjam és így el feledkeztem róla,most egy hónap megint kimaradt. A gyógyszertárba nem mondják hogy mivan fel írva csak ha megkérdezem vagy amit kérek...Azt mondta hogy ne aggódjak nem fontos adni mert a tápszerben is van ,ezt mondta dokinak is amikor kérdezte hogy mért nem adom neki és ekkor volt nagyon ideges a doktornő mondta hogy abban nagyon kevés van és kezdjem el minél előbb a pótlást...ekkor derült ki hogy ne a vigantolt adjam hanem az eurovitet mert az volt felírva de közben vettem Jutavit cseppet akkor mondta hogy azt adjam napi 2 cseppet.

Szóval a kérdésem hogy lehetséges hogy ez miatt is lett lapos .

Forgatom mindig, napközben általában hason alszik de van amikor a hátán nem mindig szeret hason aludni,éjszaka háton alszik .

A fejét születése óta forgatja és emeli.

Legtöbbször jobra tartja a fejét alvás közben .Hiába támasztom ki vagy fordítom át vissza fordítja a fejét.

Nincs letapadva a nyaki izma hipotón betegsége sincs .Jah és mondta hogy csak hason altassam.

Nagyon mérges vagyok a védőnőre ,de főleg magamra hogy hallgattam rá...:((((

Vissza fog formálodni?? :((((

jan. 10. 09:09
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
53%

neked van már egy gyereked akkor hogy lehet elfelejteni hogy egy ujszülötnek mire van szüksége ? ha most van egy 2-3hónapos babád megint? amit egyszer megtanultål tudtad azt nem tudod elfelejteni elméletileg.

tehát eleve tudnod kellet volna hogy D vitamint muszáj kapnia ,ha van recepted ha nem ,nincs recept veszek egyet magamtol a gyógyszertårban.

jan. 11. 12:52
 42/56 A kérdező kommentje:
Utolsó 10 év alatt sok mindent el lehet felejteni...
jan. 11. 15:24
 43/56 A kérdező kommentje:

39#

Képzeld nem járt máshol az eszem!

Írtam hogy hosszú a haja kb.5 cm van és sűrű nehéz észre venni.Azért nem probléma mert a tápszerben is van .

Leírtam ezt is .

Még egyszer leírom hogy ők is hibásak nem csak én!!!

Igen én írtam azt a kérdést és akkor mi van!?? ...a neten nem írja hogy fejformálas esetén milyen matrac kell!!és a többit meg tudom hogy melyik mire jó ezért nem kérdeztem.

Még mindíg nem ez a kérdés.Nem kioktatást kértem.

jan. 11. 15:35
 44/56 anonim ***** válasza:
27%
Nem nem lehet ezt elfelejteni ,3 gyerekem van 2 gyerek másfél év különbségel született de 3.gyerekünk 6,5 ével 2. gyerekünk után született és jé nem felejtetem El se pelenkázni se etteni se hogy mikor Kell oltásra vinni se A K és D vitamint adagilni .
jan. 12. 06:52
 45/56 A kérdező kommentje:

Aha...

Persze hogy nem felejted el hiszen szólnak mikor mire kell vinni a babákat.

Higyjem is el hogy akik eddig itt oltogattak nem felejtették még el semmit véletlenül!!!

Ti precíz anyák vagytok biztos !!!!

Én is vittem a mostanira oltásra mert szóltak előtte.

Képzeld ortopédián is voltunk mert szoltak .

Februárba kell vinnem mégegyszer .

Mára nagyon sok minden változott nem úgy van mint 10 évvel ezelőtt,van ami most kötelező lett ami előtte nem volt az stb...

jan. 12. 07:25
 46/56 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem olvasta volna végig ,kérem olvassátok el a 4-5,oldat , köszönöm.
jan. 12. 07:34
 47/56 anonim ***** válasza:

"Igen én írtam azt a kérdést és akkor mi van!?? ...a neten nem írja hogy fejformálas esetén milyen matrac kell!!és a többit meg tudom hogy melyik mire jó ezért nem kérdeztem."

Mondjuk azért nem írja, mert az anyukák többségét az érdekli, hogy milyen matracot vegyen, ha nem akarja, hogy megfulladjon a gyereke, ezért azzal a kisebbséggel nem foglalkoznak, akinek nem ez a szempont, hanem a fejforma🙄

Csak egy tipp.

jan. 12. 08:38
 48/56 A kérdező kommentje:

És ki beszélt arról hogy csak az a szempont!!!?🙄

Neked sem megy az értelmezés úgy látom!...Meg mi az hogy kisebség 😡,elmész a f@rancba te is ilyen bunkó hozzá szólókkal!!!

Már semilyen kérdést nem lehet kiírni ?? Mert itt legtöbben olyan okosak ...csak kioktatni tudjátok az embert de tanácsot azt nem írtok...

jan. 12. 09:20
 49/56 A kérdező kommentje:

Az lemaradt hogy (fiú, hogyne érdekelne a fej formája )

Nem kislány hogy majd "eltakarja"ha nagyobb lesz.

De úgy néz ki téged ez egyáltalán nem érdekel mert a tiéd szerencsére biztos nem feküdte el a fejét .Akkor neked nem lenne baj ha ferde fejű gyereked lenne!!!????🙄

jan. 12. 10:04
 50/56 anonim ***** válasza:
68%

Te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy troll???

Te nagyon ostoba! Ha leírják, hogy fulladás szempontjából a kemény jó, akkor már fölösleges azzal foglalkozni, hogy fejforma szempontjából mi, mivel normális ember akkor keményet vesz. Pont. Vagy ha neked külön odaírnák, hogy a szép fejformához meg puha kell, akkor te az előbbit figyelmen kívül hagynád??? Ha nem, tehát keményet vennél akkor is, akkor tök mindegy odaírják-e. Ha meg puhát, akkor az van, amit írtam fontosabb a fejformája, mint hogy életben marad-e. Ennél érthetőbben nem tudom leírni.

"mi az hogy kisebség" A többség ellentéte. Többség= Egészségügyi szempontból választ matracot. Kisebbség= Más szempont alapján választ matracot.

"Nem kislány hogy majd "eltakarja"ha nagyobb lesz."

Ehhez képest már most is annyira feltűnő, hogy a saját anyjának se sikerült észrevenni egy hónapig.🙄

jan. 12. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!