Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen a nyákdugó, és milyen...

Milyen a nyákdugó, és milyen méretű körülbelül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 27 hetes terhes vagyok és pisilés után tapasztaltam ilyen nyálkás anyagot, sárgás színű volt. Kicsit aggódok mert szerintem hamar történt ha az lenne. Esetleg tudnátok tanácsot adni? Első babás vagyok.

dec. 29. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy tök mindegy, újratermelődik.

dec. 29. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában szokott benne barnás, pirosas, véres rész lenni, és nagyon sűrű, kocsonyás. Ha távozik, az azt jelenti, hogy tágulsz, ami nyilván nem jó, de valóban vissza tud termelődni. Én távozás után 5 héttel szültem, úgyhogy nem jelenti azt, hogy azonnal jön a baba. Ha aggódsz, hogy az, akkor inkább menj el orvoshoz, de én abból, amit írtál, nem feltétlen következtetnék erre.
dec. 29. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Csomószor volt ilyen nekem is a második trimesztertől. Cserélődik a nyákdugó. Nem tágultam. Amikor az egész távozik, vagy egy jókora darab, az más, de az sem feltétlenül jelenti, hogy napokon belül szülni fogsz. Ilyen kis daraboktól nem kell tartani, persze majd azért a következő kontrollon említsd meg, ha gondolod.
dec. 29. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy (bocsánat, undorító lesz... de..) fél maréknyi véres takony szerű sárgás, opálos egybefüggő valami volt a nyákdugóm. Mindkét szülésem előtt pár órával távozott, viszont én előtte sosem láttam a terhességem alatt semmit belőle.
dec. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!