Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bella, Hilda, Vilma, Zelka?

Bella, Hilda, Vilma, Zelka?

Figyelt kérdés
Ikreknek melyik neveket adnátok? Melyik tetszik a legjobban?

dec. 27. 17:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
9es, én jobban utálnám anyámat ha Pannának, Bellának, Hédinek, Fanninak, Lilinek, Mirának stb nevezne el, mintha Vilmának.
dec. 28. 06:09
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
#9 épp hogy egyre több kislányt neveznek el Vilmának, kezd visszajönni a név. Hogy ronda? Hát, max neked nem tetszik. Szerintem nagyon szép név. Egy másik hasonló stílusú nevet keresnék mellé, írták a Jankát és az Emmát, ezek szerintem nagyon jók, vagy esetleg Ella, Katalin.
dec. 28. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem szép név a Vilma, Hilda, Ilona, attól függetlenül, hogy az idősebb generációnál gyakoribbak. De örülök, hogy kezdenek visszajönni.

Vállalhatóbbak, mint a szélsőjobbos Csendike, Lelle.

dec. 28. 12:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyiket sem adnám, az összes ronda
dec. 28. 15:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Hilda és Bella
dec. 29. 12:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Zelkát semmiképp.

A többi sem tetszik, de legalább azokat már hallottam.

Illetve a Hilda nem rossz, bár gyereknek nehezen tudom elképzelni.

Vilmánál nem tudok elvonatkoztatni a Frédi és Bénitől.

A Belláról meg mindig a Dumbo anyja jut eszembe, vagy a debella, automatikusan kövér nőt képzelek el….

jan. 4. 10:28
 17/18 anonim válasza:
jan. 27. 12:42
 18/18 anonim válasza:

"Vilma? Ízlések és pofonok, de azért, szerintem nagyon fog utálni téged ha ennyire divatjamúlt és alapból is ronda nevet adsz neki. A többi névről hasonló a véleményem, akkor adj inkább egy elfogadott átlag nevet, mondjuk anna, de amiket kitalaltal azok borzalmasak."

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Igen, és ismét te, aki lekoppintottad a kommentemet, és úgy adtad elő mintha az ismerősöd lennék.

Hát pedig vedd tudomásul, hogy a Vilma az egy ritka és különleges név, és, hogy képes vagy folyton ott baszni az eget ahol ez téma, és másolgatni a kommentjeimet az nagyon gáz.

És mit utálna azon a gyerek, hogy nem kell folyton hátra nézegetnie, hogy épp neki szólnak-e? Mert kb mindenkit ugyanúgy hívnak rajta kívül? Jó lenne ha leállítanád magad, mert a Vilma és a Hilda különleges név, és gyönyörű!

Add akkor a kölyködnek a kati nevet vagy a hannácskát.

jan. 27. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!