Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek Kincső,Villő,Rober...

Szerintetek Kincső,Villő,Roberta,vagy Csenge melyik név a legszebb?

Figyelt kérdés

dec. 16. 10:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
A Csenge szép, meg a Villő, ha különlegesebbet akarsz.
dec. 16. 13:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kincső, Villő, Csenge szép. Roberta nem annyira tetszik.
dec. 16. 14:30
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon nem szeretem a Csengét, ezek közül mégis azt választanám. Még a Villő is elmegy.
dec. 16. 14:42
 14/25 anonim ***** válasza:
71%
Kincső. Mondjuk a Villő sem olyan rossz, a Csenge túlságosan felkapott. A Roberta meg elég "c" kategória.
dec. 16. 17:10
 15/25 anonim ***** válasza:
20%
Hogy kerül a Roberta név ezek közé ? Azt szappanopera rajongó cigányok adják, a többi pedig elég magyaros név. Egyébként szerintem az összes ősmagyar, tipikusan magyar lány név ronda. Réka, Emese, Emőke, Tímea meg ezek, amik fel lettek sorolva. Fiúban sokkal normálisabbak vannak.
dec. 16. 17:32
 16/25 anonim válasza:
Ismerek egy nagyon szép Robertát, huhh
dec. 16. 18:03
 17/25 A kérdező kommentje:

Mert ezek kerültek szóba.

Én Robertát csak 1rajzfilm sorozatban láttam...addig az sem tudtam,hogy ez a név létezik. És csak úgy bekerült a "neves kalapba".

Az ősmagyar nevek családi "hagyomány"

Az Emese amúgy tetszik de hülyén nézneki a vezeték nevemmel.

dec. 16. 19:15
 18/25 Senior Séf ***** válasza:
Nem mindegy, milyen vezetéknévhez illeszted. A dallam is, ütem is fontos.
dec. 18. 18:47
 19/25 anonim ***** válasza:
A Csenge tetszik egyedül valamennyire. Még a Kincső elmegy. A Villő nekem meh, de sokan adják úgyhogy végül is biztos másoknak tetszik. A Roberta szerintem szörnyű. Egyrészt túl külföldies (ami itthon egyenlő a cigányossal), másrészt túl férfias, harmadrészt meg Cleveland felesége. Nem is értem hogy került be ez a név ebbe az amúgy szittyaturul válogatásba.
dec. 18. 22:41
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
Mindegyik borzasztó, de ha választani kellene mindenképp, akkor a Csenge név az ami a legkevésbé szörnyű.
dec. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!