Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3-4 gyerekes szülők, fejenként...

3-4 gyerekes szülők, fejenként mennyit szántok ajándékra gyerekenként?

Figyelt kérdés
ma 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekem van,30.000Ft fejenként.
ma 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Az egyiknek új telefonra van szüksége, de szerintünk is, így ő lényegében 100ezerért kap ajándékot. A másik nagyon régóta kért egy play stationt, de eladtuk cserébe az Xboxot, és vettünk egy használtat, így nem tudom pontosan, de sztem 30ezer körülre jött ki a csere. A harmadik két dolgot kért, 35ezer körül rendeltem meg őket.
ma 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
3 gyerekünk van. Körülbelül 30 ezret költöttünk most fejenként. Anyukámtól és az öcsémtől kapnak pluszban 10 ezer körül fejenként. A férjem szüleinek sok unokának kell venni (11, hamarosan 12), így csak jelképes ajándékot kapnak (pl. Pepcos kisautó). A férjemék is hárman vannak testvérek, azért van ennyi unoka.
ma 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Három gyerekünk van fejenként kb 40-50ezer között.
ma 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nálunk is hasonló összeg

ma 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!