Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy ezen az...

Volt már olyan, hogy ezen az poldalon valaki szexuális vonatkozásban kérdezett a gyereketekről? Mit reagáltatok rá?

Figyelt kérdés
Lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen de elég sokba belefutottam már itt.

ma 10:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%

Ha ebben a kategóriában kérdez gyerektől, azt szerintem törlik (jogosan). Arról ne is beszéljünk, hogy gyerek elvileg nem is lehet itt.

Én egyébként ilyenben eddig nem futottam bele. F

ma 10:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem gyerektől, gyerekről
ma 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Ja,értem. De mit kérdez egy gyerekről?
ma 10:47
 4/16 A kérdező kommentje:

3

Hát, hidd el elég sok mindent tudnak kérdezni

ma 10:48
 5/16 anonim válasza:
Volt rá példa.
ma 11:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekem nincs, de a húgomról igen, főleg régebben. (Most 12)

Nem szoktam válaszolni az ilyenekre.

ma 11:03
 7/16 anonim válasza:
72%
Szerintem is előfordul ilyen itt a GyIK-on. Több megoldás létezik. Tiltás, jelentés, vagy egyszerűen nem válaszolsz rá. A jelenség létezik,és jelen lesz itt is. Te döntöd el, hogy mit reagálsz rá. Amíg nem adsz meg privát, hivatalos adatokat(igazi név, lakóhely), illetve nem küldesz fotót, addig nincs mitől tartanod.. Nem tudja, hogy ki Vagy, kik Vagytok, merre éltek stb
ma 11:13
 8/16 anonim válasza:
36%
Ezért a bujtatott pedofil kérdésért szégyeld magad! Már mindenféle trükkös kérdésekkel próbálkoznak az aberráltak!
ma 11:18
 9/16 anonim válasza:
20%
Jelentsétek ezt a pedofilt!
ma 11:19
 10/16 A kérdező kommentje:

8

Nyilván, aki ilyen kérdést ír ki, az csakis pedofil lehet. Hiszen az teljességgel lehetetlen, hogy mondjuk áldozat legyen, szülő akitől ilyet kérdeztek, á nem, dehogyis. Képtelenség.

ma 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!