Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Antibiotikum kúrák miatt...

Antibiotikum kúrák miatt lehet beteg?

Figyelt kérdés
A lányom az utóbbi egy hónapban kétszer kapott antibiotikumot... Most, ahogy visszament közösségbe, megint egyből beteg lett.
dec. 11. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fülgyulladásra a legritkább esetben kell csak antibiotikum de Magyarországon automatikusan adják pedig nem szabadna 🙄

Máskor nem kell vele dokihoz rohangálni, a fülgyulladás három négy nap alatt magától gyógyul.

dec. 11. 22:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Újra ebben a cipőben. Segítenétek ebben ez esetben mit tegyek? Ugye írtam, hogy beteg, de ez azt jelenti jelen esetben, hogy múlt hét szerda óta lázas. Pontosabban néha csak hőemelkedése van. Újra fülgyulladás lett a vége. Ennyi ideig tartó láznál mit csináljak? Így is várjak, hogy elmúljon?
dec. 16. 13:53
 13/15 Orosziné Andi ***** válasza:
Szerintem menj el fül-orr gégészhez, de addig is, legalábbis nekem úgy volt, hogy cataflant kellett szednem, és folyamtosan tengervizes orrsprével kellett fújnom.
dec. 16. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy hőemelkedése attól is lehet hogy fülgyulladása van.
dec. 16. 19:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Elvittem fül-orr-gégészhez még ma. Végre ő nem írt fel antibiotikumot. A tubusra rákérdeztem, de azt mondta, hogy a tubus előtt az orrmandulát szokták kiszedni, de az kb. 8 hónap várakozási idő. Köszi mindenkinek!
dec. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!