Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ez a mennyisegű...

Normális ez a mennyisegű betegség oviban?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdte, kb 2,5 hónapig semmi gond nem volt. Majd azon kaptam magam, hogy azóta 2 napot jár oviba, szerdára pedig beteg lesz. Ez normális?
dec. 11. 05:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos előfordul.

Itt ez a takony idő, ami igen csak kedvez a baciknak.

Sokàig nem lehet szellőztetni az oviban mert ahhoz hideg van.

Folyik az orruk, köhögnek. De ennyivel a doki is engedi őket, mert màr a tünetek előtt fertőz a gyerek.

A múlt héten voltam gyakorlaton a helyi oviban. Szerdàn màr èreztem hogy kezd folyni az orrom.

Pedig itthon 3 gyereket àpolgatok ès sosem kapom el.

Ott valahogy olyan koncentràcióban van jelen hogy még a felnőtt edzett szervezetet is megviseli

dec. 11. 06:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Sokan így kezdik az első évet, főleg akik először vannak közösségben, mert mondtuk nem voltak bölcsődések. A lányom is így kezdte, az első héten már lázad lett, s előtte gyakorlatilag soha nem volt beteg. Aztán hol itthon volt, hol az oviba. Második évtől lényegesen javult a helyzet. A fiam a bölcsivel volt így, de mivel a nővére haza hozta a betegségeket, erősödött az immunrendszere, s kevésbé lett így is beteges, mint a legtöbb csoporttársa.
dec. 11. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:
A gyerekeim még nem járnak közösségbe, de sokat járunk gyerek társaságba. A nagyobb gyerekem (2,5 éves) gyakorlatilag minden találka után beteg kisebb-nagyobb mértékben. Az orvosunk azt mondta évi 10-12 betegség teljesen átlagos, viseljük. Nyári időszakban talán egyszer volt beteg, hát most bőségesen bepótoljuk.
dec. 11. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Elso ev nekunk ugy ment 2-3 nap ovi,1 het laz. Iszonyat volt. Teptem magam es idegbeteg lettem teljesen. A munkahelyen milyen kellemetlen. A 2.evben kb. minden masodik heten tappenz oktobertol aprilis vegeig. Most 3.evben van csak havi 1 betegseg! Ennek mar orulok. Hogy csak ennyi.
dec. 11. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!