Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról az anyáról...

Mit gondoltok arról az anyáról aki a gyerekével (3-8hó) alszik nagy ágyban apától külön (másik szobába)?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
4 hónapos a babám és első perctől 3 hónapos koráig a saját szobájában aludt!Ami nagyon bevált Neki is nekünk is!Viszont ahogy jött a fűtési szezon,takarékossági szempontból magunkhoz kellett költöztetnünk kiságyastól!Azóta pokol minden éjszaka,mi is és Ő is felébred minden moccanásra!:(Mondjuk nálunk a szexre nincs hatással,hogy ott van a szobánkban,mert mióta megszületett 3x voltunk együtt:S
2010. nov. 6. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Mi 3,5en alszunk a egy ágyban. Folyamatos éjszakázás kimerített, így nem mindegy, hogy ájultan fekszek apa mellett, és azért hanyagolom, vagy mert köztünk van a fiunk is, és azért nem...

Persze a saját ágyában is alszik, 4hónapja nem éjszakázunk, ha az ágyában alszik, akkor hajnali 5körül átkéreckedik, ha velünk alszik, akkor 6kor kelt:)

2010. nov. 6. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy nem tudhatod más álláspontját és indokait, mert minden ember más és mindenkinek más a személyisége. Nálunk is pontosan így van, csak épp 2.5 éves a gyerkőc. Mi eleve úgy rendezkedtünk be, hogy a férjem külön szobában alszik. Mi így szoktuk meg, nekünk így jó és teszünk arra magasról, hogy ki "mit gondol rólunk". Ez érdekel a legkevésbé...

A gyereknek is van külön szobája, ahol van külön ágya. Majd ha akar átköltözik. Ha jön a kisebb, akkor ő is velem fog aludni és a nagy is, ha akar. Vagy ha akar alhat az apjával /szokott/ vagy egyedül. Ha pedig mindketten ovisok lesznek, akkor úgyis együtt fognak aludni a gyerekszobában. De mi akkor is külön maradunk a férjemmel. Én hiszek abban, hogy ovis korig igenis szüksége van a gyermeknek az anyja vagy az apja közelségére.

Nagyon jó a kapcsolatunk a férjemmel amúgy, félreértés ne essék, minden téren - lehet pont ezért... Egyszerűen annyira más az életritmusunk, hogy szenvedtünk egymás mellett és folyton kialvatlanak voltunk.

2010. nov. 6. 22:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi köze ahhoz, hogy egy családban milyen alvási szokások vannak, ha az náluk bevált?!

Mi már aludtunk mindenhogy, most az a felállás, hogy a férjem alszik az emeleten a galériában, én a nagy hálószobában a két gyerekünkkel. A kicsi 1 éves, vele együtt a francia ágyon, a nagy 4,5 éves, ő egy külön gyerekágyon, de sokszor odabújik hajnalban hozzánk. Ma reggel pedig (csak úgy, mint csaknem minden vasárnap) 6-kor felmegyünk mindahányah apához, és együtt lustizunk egy órát az ágyában.

Most ez egy ilyen életszakasz, majd 2-3 év múlva másképp lesz. Nagyon sok előnye van, a férjem tud még este kicsit TV-zni, amit a gyerekek miatt nem lehetne, emellett ő halnalban ébred, és a pakolászásra nem kel fel az egész család, és a drágám horkol is, ami miatt képtelenség nyugodtan aludni. Mikor nem voltak gyerekek, valahogy elviseltem, de mióta amúgy is többször fel kell kelni a kicsikhez éjszaka, a fennmaradó időben szeretek én is aludni, nem horkolást hallgatni.

Amikor pedig a pici baba sírt éjszakánként, én pedig sétálgattam vele, vagy beteg volt és lázat mértem...stb. akkor apa tudott kényelmesen aludni, nem zavartuk.

A szexuális életünk köszönjük szépen, rendben van, fantáziadúsak vagyunk, nem korlátozódunk a nászi ágyra! :-)

Mindegyikőnknek így most a legjobb. Hogy ki mit gondol, és ki sajnál bennünket....az nem igazán foglalkoztat egyikőnket sem. :-)

2010. nov. 7. 08:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
3 gyermekem van es mind a 3 velem aludt, ameg igenyelte. A nagy mar 10 eves, O kulon alszik, a kozepso lanyom 2,5 eves, O amiota megszuletett a kisfiam, azota apaval alszik, a 6 honapos baba pedig velem. SOHA nem okozott gondot a ferjem es koztem, hogy a gyerekekkel alszunk. Az egyuttletre megtalaljuk a helyet es alkalmat. Mind a ketten, imadunk a picikkel aludni. A gyerekek is sokkal nyugodtabban alszanak. Nekunk ez nagyon bevalt. Nem mondom, hogy nem hianyzik a ferjemmel valo nap, mint napos osszebujas, egyutt alvas, de a gyerekek hamar megnonek, amikor mar onallosagra vagynak, apaval viszont akkor is ott leszunk egymasnak. Ferjem azt szokta mondani, hogy a gyerekek egyszer kicsik, elottunk pedig itt az egesz elet es ha Ok igy erzik jol magukat, az a legfontosabb.
2010. nov. 7. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Kinek mi köze ahhoz, hogy egy családban milyen alvási szokások vannak !!!!!!
2010. nov. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!