Egyetértetek, hogy a legtöbb embernek nem kellene gyereket nevelnie?
A nők közül is sokan, de talán a férfiaknál még nagyobb azoknak az aránya, akik nem alkalmasak szülőnek. De valahogy még is vállalnak. Sokan nagyon korán, minél többet, CSOK-ra, aztán lesz valahogy.
Sok szülő aztán a saját traumáit ragasztja a gyerekére, aki meg visszi ezeket tovább, s egy párkapcsolatban ezek nagyon szépen le tudnak csapódni. Na meg sok szülőnek nem adottak a körülmények se. Ok hogy van szeretet, de az nem fizeti ki a számlákat, nem vásárol be, nem nyújt egy perspektivát a gyerekeknek.
Ki mit gondol? Vagy ebbe bele szoktak gondolni, hogy milyen körülmények között nevelkedik majd a gyerek?
#11!Köszönöm, hogy megengeded😁
Ha annyira boldogtalanok EMIATT, akkor gondolom, nem lenne 4-5 gyerekük. Ha csak nem négyes/ötös ikrek. De ezt miért nem velük vitatod meg idegenek helyett? Ilyen magányos vagy? Már ők se állnak szóba veled? Nem lehet túl szoros a kapcsolatotok, ha azt se tudod, hány gyerekük van. Ahhoz képest eleg jól meg tudod ítélni látatlanban, hogy mennyire boldogtalanok🤣Te valami látó vagy?
11,es szerinted tényleg mindenkinek való gyerek? Mindenkinek szülni kell?
3 gyerekem van, nem vagyok gyerekellenes, de tényleg nagyon sokszor látom a környezetemben, hogy nem is igazánt akart gyereket, megbánta, van aki ezt közli a gyerekkel is, ami igazi főnyeremény.
#13!Gondolom, nekem szántad, csak elírtad. Nem, de nem te, nem én és végképp nem a kérdező fogja eldönteni, hogy ki mikor és hány gyereket vállalhat. Ez a gyermekvállalás témakör. Az itt lévők többsége már vállalt, nem fogja megölni azért, mert szerintetek nem kellett volna. Akiknek meg végképp nem kéne, nem tőletek fognak tanácsot kérni. Innentől fogva ez üres uszítás, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!