21 hónapos kislány göndör hajára sampon?
Kisfiamnak is eleg gondor a haja, igazabol nem viszem nala tulzasba, mert nem akarom egyelore neki is azt a 10 lepeses rutint amit magamnak csinalok 🤣🤣 Raer erre kesobb.
Sima rossmannos baba sampont hasznalunk ra es teszek egy kis cantu kids balzsamot, amit nem kell kimosni. Illetve naponta sima vizzel egy kicsit meg szoktam nyomkodni a hajat, hogy szebben alljanak a furtok, de mosni csak heti egyszer szoktam neki.
#8 milyen hajszárító?
Elvileg az enyém is ionizalo,mégis sokszor száll. (Nekem viszonylag vékony szálú,szogegyenes hajam van)
Most épp konkrétan ez a fajta, de igazából csak azt néztem, hogy Remington legyen, az altípust annyira nem válogattam meg.
Ez a második Remington ionizáló hajszárítóm 10 év alatt, az előzőt is csak azért kellett lecserélni, mert eltörte a lányom. Nekem nem szokott ettől szállni a hajam, viszont rengeteg hajam van, amit próbálok kicsit elrejteni, hogy ne legyen oroszlános, arra hajolajat használok. Attól picit "összeesik". Vagy valahogy rendezettebb lesz, nehéz leírni.
Abból ez a kedvencem. Elég pici belőle, de akármennyit használsz, nem lesz tőle ragacsos, olajos a hajad, láthatóan fényesebb tőle és zseniális illata van. Akár neked, akár a mazsinak ajánlom. Szerintem ez működne szálló hajra, ha nem akarsz most hajszárítót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!