Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 hónapos kislány göndör...

21 hónapos kislány göndör hajára sampon?

Figyelt kérdés
21 hónapos kislányomnak igazán göndör haja van. Sokáig babe koszmó elleni samponnal mostuk a haját,de amióta megnőtt,nagyon szárítja a fürjeit. Egy pár hete a nosko tusfürdő és samponjával mossuk, ezzel furdetjuk is,de annyira ezt sem érzem igazinak hajra. Milyen sampont lehetne használni,ami kíméletes, könnymentes és ápolja a loknikat is?

dec. 5. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom lépj be facen a Magyar Göndör közösség csopiba. Sok ott a gyerekes anyuka is
dec. 5. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiamnak is eleg gondor a haja, igazabol nem viszem nala tulzasba, mert nem akarom egyelore neki is azt a 10 lepeses rutint amit magamnak csinalok 🤣🤣 Raer erre kesobb.

Sima rossmannos baba sampont hasznalunk ra es teszek egy kis cantu kids balzsamot, amit nem kell kimosni. Illetve naponta sima vizzel egy kicsit meg szoktam nyomkodni a hajat, hogy szebben alljanak a furtok, de mosni csak heti egyszer szoktam neki.

dec. 5. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
En a himalaya herbal gyereksampont szeretem. Szerintem semmi jelentosege hogy gondor vagy sima a haja. Nem is ertem a kerdest,gyereknel mi jelentosege,miert szamit.
dec. 6. 04:22
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 göndör haj teljesen más ápolást igényel,sokkal jobban kocolodik,sokkal könnyebben áll szanaszét,sokkal könnyebben szárad ki. Nem baj,ha nem érted a kérdést,de akkor hiteltelen a válasz is.
dec. 6. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
3as,nem hiteltelen,mert gondor hajam van ,hidd el 40 ev alatt sok mindent kiprobaltam mar. Mindegy mi,csak balzsam legyen,mind ugyanolyan jo. Hidrataljon,kesz. Gondor loknis a hajam mint a pulinak.:)
dec. 7. 07:38
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 Akkor elnézést kérek. Így már tényleg hiteles. És milyen hajbalzsamot lehet használni egy ennyi idős gyereknek?
dec. 7. 10:33
 7/11 anonim ***** válasza:
En a gyerekenek sima hajbalzsamot teszek, amit magamnak veszek. Illetve avonbol rendeltem hajmosas utan vizes gubancos hajra kifesulo sprayt. A balzsamot lemosom fel perc mulva. A hajspray rajta marad.A samponbol gyereket, hogy ne csipje.
dec. 8. 06:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Én próbáltam Dora Naturát, Weledát, de mindegyikkel úgy állt a haja, mint egy fészek, kínszenvedés volt másnap reggelre a száraz haját kifésülni (nedvesen is megfésültem, de éjszaka elaludta, a hajszárítótól meg fél még). Azóta Syoss sampont és Panthene balzsamot használunk, tudom, hogy nem könnymentes, de már elég ügyik vagyunk ahhoz, hogy ne menjen a szemébe a sampon, és így sokkal szebb a haja, és kifésülni is könnyű. Majd szerintem a hajszárító megváltás lesz, ha elég nagy lesz hozzá, az én hajam is olyan, mint az övé, ugyanezeket használom, de az ionizálós hajszárító ég és föld különbséget jelent. Attól olyan göndör lesz a hajam, mintha direkt csináltam volna, nem pedig a homlokomra tekeredik kis csigában az összes babahajam.
dec. 9. 12:36
 9/11 A kérdező kommentje:

#8 milyen hajszárító?

Elvileg az enyém is ionizalo,mégis sokszor száll. (Nekem viszonylag vékony szálú,szogegyenes hajam van)

dec. 9. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Most épp konkrétan ez a fajta, de igazából csak azt néztem, hogy Remington legyen, az altípust annyira nem válogattam meg.

[link]

Ez a második Remington ionizáló hajszárítóm 10 év alatt, az előzőt is csak azért kellett lecserélni, mert eltörte a lányom. Nekem nem szokott ettől szállni a hajam, viszont rengeteg hajam van, amit próbálok kicsit elrejteni, hogy ne legyen oroszlános, arra hajolajat használok. Attól picit "összeesik". Vagy valahogy rendezettebb lesz, nehéz leírni.

[link]

Abból ez a kedvencem. Elég pici belőle, de akármennyit használsz, nem lesz tőle ragacsos, olajos a hajad, láthatóan fényesebb tőle és zseniális illata van. Akár neked, akár a mazsinak ajánlom. Szerintem ez működne szálló hajra, ha nem akarsz most hajszárítót venni.

dec. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!