21 honapos kislanyom a vigantollal jatszott es racsorgatta a kezere meg a labara(valahogy hozzafert mindezt egy pillanat alatt)mivel alog volt meg nemreg megbontav nem drasztikus mennyoseg hianyzik belole epp egy kicsi megis aggodom mivan ha?
Figyelt kérdés
Ha a szajaba is csepegtetett volna, bar erre keves az esely mivel ali hianyzik belole es ugye nehezen is jon,de a labara kezere megia ment es ha azt lenyalta.. ennek ellenere a napi egy cseppet ma is megkapta2020. júl. 19. 17:56
1/8 A kérdező kommentje:
Epp a haromnegyede vagyis inkabb a tetejerol egy ujjnit hasznaltunk exdig el es nem latok nagy veszteseget szoval nem sok johetett ki de a keze laba "olajos" volt
2020. júl. 19. 17:57
2/8 A kérdező kommentje:
Bocso gyorsan gepelek ideges vagyok
2020. júl. 19. 17:57
3/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, majdnem 2 éves már. Nyári időszakban amúgy nem kell vigantol, vagyis nekem ezt mondta a gyerekorvos meg a védőnő.
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos sokszor kimegy a fejembol es elfelejtem oda adni neki most kb ot napig nem kapta mult heten
2020. júl. 19. 18:08
5/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, pláne egy alkalomtól. Valódi vigantolos D-vitamin mérgezés kitartó túladagolás hatására következik be. Lásd az anekdotát a gyógyszergyári alkalmazottról, aki sütőolajnak használta :)
6/8 anonim válasza:
Kisfiammal is történt hasonló eset. Gyermekorvost és a kórházat is felhívtam biztonság kedvéért. Azt mondtàk nem lesz semmi baja, csak most két hétig ne adjak neki, és máskor vigyázzak jobban, hogy ne tõrténjen még egyszer meg.
7/8 anonim válasza:
Én nyáron nem adok, megkapja a napból, nem lesz semmi baja szerintem.
8/8 anonim válasza:
Én egyszer véletlenül fenistil csepp helyett 8 csepp vigantolt adtam be, felhivtam a védőnőt azt mondta semmi baj tartsák egy hét szünetet vele,nem lesz semmi baja.
De nyáron tényleg nem kell adni legalábbis nekem is azt mondta a doki elég ha eleget vagy vele a szabadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!