Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek melyik női...

Anyukák, nektek melyik női valamint babás magazin tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés

Jelenleg külföldön vagyok, így nincs átlátásom. Szeretnék hozatni magamnak újságot, de valami olyat, amiben értelmes cikkek vannak és nem csak reklámmal van tele.

Azt is írjátok meg légyszíves, hogy milyen időnként jelenik meg. Esetlegesen napilap jó melléklettel is érdekel. Nem muszály csak baba-téma. Valami normális olvasnivaló...

Köszönöm.

2010. nov. 6. 07:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kismama

Lehet, hogy csak én vagyok vele így és lehet, hogy puszta véletlen, de minden hónapban pontosan azokkal a témákkal foglalkozik a lap, amik nekem aktuálisak vagy amik engem érdekelnek. Szóval nálam nagyon eltalálták!

2010. nov. 6. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!