Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség utáni rosszullét?...

Terhesség utáni rosszullét? Tapasztalt valaki ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Imádom a sütőtököt. Soha semmi bajom nem volt tőle. Terhesség alatt ha ettem, nagyon rosszul voltam, visszajött. Eltelt több mint fél év a szülés óta, 3x ettem sütőtököt, minden alkalommal nagyon durva gyomorrontásom lett. Senki másnak nem volt vele probléma. Terhes 100% hogy nem vagyok.

Tapasztalt valaki ilyet, hogy amit terhesség alatt nem bírt a gyomra, utána se tudta megenni?

nov. 23. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a gombával vagyok így. Oké, rajongója nem voltam, de azért raktam különböző ételekbe. Most meg a szaga is émelyít.
nov. 23. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
23%
A terhesség teljesen megváltoztatja a szervezetet.
nov. 23. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Allergia, intolerancia előjöhet terhesen. Mármint valakinek van egy genetikai hajlama, és valamikor élete során bekapcsol, pl. hormonális változásól, tartós stressztől, fertőzéstől... és aztán marad.
nov. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!