13-14 hónapos babának milyen játekot ajánlanátok?
Konkrét játékra gondolok, akár linkkel is.
Kislányom karácsonykor lesz ugyanis 13,5 hós. Van már 1-2 ajándék, de ezek praktikus dolgok. Viszont van egy 6 éves bátyja, aki szintén kap praktikus dolgokat és egy nagyobb legot.
Szeretném ha a kicsinek is lenne a fa alatt valami játék, mint ajándék, de egyrészt túl nagy a választék, nem tudom mi az ami tényleg jó, és leköt egy ennyi időst (nyilván olyanok közül, amink nincs)+nem akarok 100.játekot amúgy feleslegesen, pláne ha nem tudom hogy ténlyeg érdekli-e majd. Nyilván egy ennyi idősnél ez alapból is mindig lutri, mert kb 2 flakon meg egy zip zár jobban érdekli mint bármi, de mégis szeretnék neki valamit.
Amink van:
-montesstorri torony
-fisher price kutyus
-zenélő játékok (zongora, távirányito, stb)
-baba kocka és amugy későbbre duplo is
-babakönyvek
-babapuzzle
-djeco doboz torony (nem tudom a nevét😄)
-formabedobó
-csiki csukis játék
-plüssök
-autók
-bábok
Anyukámtól babàt kap, kocsival úgyhogy ez is kilőve😳😄
Van még ötletetek esetleg ami jó lehet és nincs meg nekünk?
(Mielőtt pedig bárki leszólni a sok cucc miatt. Ebből mindet a tesótól örökölte, és annak is kb70%-át kaptuk. Amúgy tovább fogom adni ha ő is kinőtte a helyi bölcsinek és rászorulóknak)
Jellycat plüssök
Bármi, ami Liewood, Konges Slojd, Little Dutch vagy Scandiborn
Az én fiam 14 hós lesz karácsonykor. Én is ezen méláztam amin te.
Pár kivétellel nekünk is ezek vannak amiket leírtál.
Vettem neki egy fejlesztő asztalkát. A pepcoban is lehet most kapni hasonlót.
Amit a fiam nagyon szeret az a ki be pakolgatás kapott egy rénszarvasos kosárkát. Azt mondjuk neki adtam mert meglátta. Imádja.
Nála a favorit az ami zenél vagy lehet pakolgatni, matatni. Még én sem találtam ki mi lesz még ajándék, de a fejlesztő játékokat nézegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!