Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Számotokra melyik név szebb?

Számotokra melyik név szebb?

Figyelt kérdés

Karina vagy Zselyke?

Nekem mindkettő tetszik de talán a Karina jobban.

Olyan választ ne írj, hogy egyik sem tetszik, vagy egyik vagy másik. :)

Csak érdeklődés egyékbént.

ma 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Karina 😊

Kolléganőm lánya is Karina, szerintem szép név, amúgy szó szerint, mert azt jelenti, hogy "szép, becses". 😊

ma 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A Karina szép név. A Zselyke nem tetszik.
ma 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:
1-Pont a jelentése is nagyon tetszik de maga a név is. És ahogy olvastam ritka női névnek írja.
ma 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Karina. Nem adnám, de nincs vele baj, szép a hangzása. A Zselyke viszont egyáltalán nem tetszik. Nagyon "trendi", de számomra semmi szép nincs benne.
ma 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Karina. A Zselyke nekem egyáltalán nem tetszik, nem tudom miert ilyen felkapott.
ma 17:01
 6/8 A kérdező kommentje:
5-Azt én se. Akkoriban kedveltem meg mikor még nem volt ennyire népszerű és különleges hangzású volt. De ahogy kezdett népszerűbb lenni és sok negatív véleményt is olvastam róla már kevésbé volt kedves név számomra de még azért kedvelem. :)
ma 17:10
 7/8 kürtőskalácska ***** válasza:
Nekem a Zselyke tetszik inkább.
ma 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Karina inkább (bár adni nem adnám).

Zselyke én sem értem, mitől ekkora nagy szám…

ma 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!