Miért beszélnek/írnak többesszámban a gyerekükről? Titeket nem zavar?
Figyelt kérdés
Pl. jön a fogunk, betegek vagyunk, stb...
Nem kötözködés, csak érdekelne.
2010. nov. 5. 15:21
11/11 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam, nem kötözködés, csak érdekelt mások véleménye. És nem, nem fáj. Az ilyen hülye válaszokra miért pazaroljátok az időt??
Amúgy én is úgy voltam vele, hogy én tutira nem fogok így beszélni, mert zavart, mikor a barátnőm állandóan tsz-ban beszélt. Ő tényleg olyan "bugyután" csinálta. Tőle is kérdeztem, de nem tudta megmondani, ezért kérdeztem meg itt. Szóval én is mondok néha ilyet, de nem olyat, ami rám nem igaz. Pl. bekakiltunk...
Aki normálisan válaszolt, köszönöm szépen! A lényeg, hogy kíváncsi lettem volna a miért-re, mert én magam sem tudok rájönni, hogy miért beszélek néha tsz-ban... :-)
2010. nov. 7. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!