Füllyukasztás kapcsán kérdés?
Figyelt kérdés
Megosztó téma, előre kijelentenèm, hogy nem az a kérdés, hogy kilövessem e a babám fülét. Emiatt kérném, hogy ne irjanak akik ellenzik.
Blomdahl mellett döntöttem, titán nem műanyag fülbevalóval, házhoz jönnek majd. Tudom, hogy a folymat alatt valószínűleg sírni fog, lefogjuk, csattan a kütyü. Viszont utána hogy viselték a babáitok? Ami miatt aggódok, hogy az enyém hason alszik, és mi lesz ha megnyomja a friss sebet. Én is lövettem már több lyukat, sose fájt, aludtam rajta simán, de itt mégis egy 5 hónapos babáról van szó.
Szóval akinek a kislánya túl van már rajta, kérem árasszon el tapasztalattal🙂
nov. 10. 16:36
11/12 anonim válasza:
8 hónaposan lett fülbevalója, csak addig volt baja, amíg le volt fogva. Utána gyorsabban megnyugodott, mint oltás után.
12/12 anonim válasza:
5 hónaposan csináltattam meg. Kb 1 percig sírt, utána semmi jelét nem láttam, hogy fájt volna neki, pedig hason alszik ő is. Hamar elhagyta, de tettem be neki másikat, azóta sincs gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!