Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Füllyukasztás kapcsán kérdés?

Füllyukasztás kapcsán kérdés?

Figyelt kérdés

Megosztó téma, előre kijelentenèm, hogy nem az a kérdés, hogy kilövessem e a babám fülét. Emiatt kérném, hogy ne irjanak akik ellenzik.

Blomdahl mellett döntöttem, titán nem műanyag fülbevalóval, házhoz jönnek majd. Tudom, hogy a folymat alatt valószínűleg sírni fog, lefogjuk, csattan a kütyü. Viszont utána hogy viselték a babáitok? Ami miatt aggódok, hogy az enyém hason alszik, és mi lesz ha megnyomja a friss sebet. Én is lövettem már több lyukat, sose fájt, aludtam rajta simán, de itt mégis egy 5 hónapos babáról van szó.

Szóval akinek a kislánya túl van már rajta, kérem árasszon el tapasztalattal🙂

nov. 10. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Én nem szúratnám ki mégse. Nekem 3hósan lett, 7évesen mertem szólni csak hogy zavar alvásnál. Akkor kaptam könnyen magamnak is kivehetőt. Késöbb 12évesen +2lyukat szúrattatam. Évekkel késöbb is problémás pedig hozzáértő szúrta minőségi ékszerrel. Fél évig fájt és gennyes volt, most néha gennyes. Próbálkoztam más anyaggal, tisztítással stb, de nem jött be semmi. Ég világon semmi értelme pici gyerekét ki lövetni, majd ha nagyobb lesz kérdezd meg kér-e.
nov. 10. 16:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy figyelmesen elolvastad az első mondatom...
nov. 10. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Enyémnek 6hósan lett, rossz döntés volt. Elhagyta az egyiket és beforrt, újra lett lyukasztva, de nem gyógyult szépen kivettük inkább.
nov. 10. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
A lányomnak nincs fülbevalója, és nagyon hálás voltam ezért, mert fogzáskor állandóan a fülcimpáját húzgálta.
nov. 10. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Az én lányomnak 3 hónaposan lett. Csak ott sírt, hazafelé elaludt, majd úgy kelt, mintha semmi sem történt volna. Napi egyszer octenisepttel fújtam, meg kellett forgatni, de nem gyulladt be, nem is veszi észre. Fogzásnál sem cibálta sosem.
nov. 10. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Kb 3 hónapos volt. Akkor sírt és azóta s
nov. 10. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Se semmi. Hagytuk el de volt annyi eszem hogy legyen itthon tartalék így rögtön pótoltam. Müanyagis van neki és szuper mert nem szúr hátul és tökéletesen működik,nincs vele baja
nov. 10. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Én saját tapasztalatot tudok mondani. Nekem is 3 hónaposan lövették a fülem, és az anyukám azt mondta hogy még csak nem is sírtam. Utána egy nagyon picit, de nem sokáig. Nem is olyan rég még egy helyen kilövettem a fülem, de most se fájt nagyon. A fül lyukasztás nem maradandó ha kiveszed benő. Szerintem semmi baj nincs azzal ha fiatal korban ki lyukasztják a kislány fülét
nov. 10. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Mindkét kislányom kb. 3 hónaposan kapott fülbevalót, műanyag Blomdahlt. Hason aludtak, semmi bajuk nem lett. Addig sírtak, míg kattant a pisztoly, mire kijöttünk a szalonból már el is felejtették.

A második kislányomnák viszont vagy elcsesztek valamit vagy a füli volt selejt, mert 1 hét után kiesett az egyik, isteni szerencse, hogy a gyerek nem nyelte le, a másik egy öltöztetésnél repült el pár nappal később. Szóvak cseréltük aranyra inkább. Az első kislányomnál pedig nagyon bevált, cserénék alig bírtuk szétszedni.

nov. 10. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
3 hónaposan lőtték neki. Utána semmi gond nem volt. Semmi.
nov. 10. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!