Füllyukasztás kapcsán kérdés?
Megosztó téma, előre kijelentenèm, hogy nem az a kérdés, hogy kilövessem e a babám fülét. Emiatt kérném, hogy ne irjanak akik ellenzik.
Blomdahl mellett döntöttem, titán nem műanyag fülbevalóval, házhoz jönnek majd. Tudom, hogy a folymat alatt valószínűleg sírni fog, lefogjuk, csattan a kütyü. Viszont utána hogy viselték a babáitok? Ami miatt aggódok, hogy az enyém hason alszik, és mi lesz ha megnyomja a friss sebet. Én is lövettem már több lyukat, sose fájt, aludtam rajta simán, de itt mégis egy 5 hónapos babáról van szó.
Szóval akinek a kislánya túl van már rajta, kérem árasszon el tapasztalattal🙂
Mindkét kislányom kb. 3 hónaposan kapott fülbevalót, műanyag Blomdahlt. Hason aludtak, semmi bajuk nem lett. Addig sírtak, míg kattant a pisztoly, mire kijöttünk a szalonból már el is felejtették.
A második kislányomnák viszont vagy elcsesztek valamit vagy a füli volt selejt, mert 1 hét után kiesett az egyik, isteni szerencse, hogy a gyerek nem nyelte le, a másik egy öltöztetésnél repült el pár nappal később. Szóvak cseréltük aranyra inkább. Az első kislányomnál pedig nagyon bevált, cserénék alig bírtuk szétszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!