Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, anyukák! A terhesség...

Kismamák, anyukák! A terhesség során, meg a szülés utáni 1-2 évben, milyen ruhákat vásároltatok magatoknak főleg?

Figyelt kérdés
nov. 10. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
voltam, nem kellett minden nap kiöltözni. Ezuz is ezt a stílust tervezem folytatni, remélem rám fognak jönni hamarosan a régi ruháim (most szültem 4 napja), annyi, hogy a nagyon rövid meg kivágott ruhákat hanyagolom.
nov. 10. 18:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

5. hónap után kezdett hasam lenni, addig a sima ruháimat hordtam.

Utána erre a pár hónapra nem vettem ezer ruhát.

2 db kismama farmert vettem, 8. hónapnál kezdtek a régi felsőim zavarni hogy a hasam kilóg, így 2 db kismama felsőt vettem.

Nem azért nem vettem mert nem telik rá.

Hanem amúgy is rengeteg ruhám van, nem akartam erre a pár hónapra még több cuccot felhalmozni.

Most már nagyon a végén vagyok, nem sokat híztam. Tavasszal tervezek új cuccokat venni.

nov. 10. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy tűnik én leszek a ritka ufo példa, mert én bizony még másfél évig nem fértem bele a ruháimba így kb mindenből kellett egy-egy nagyobb méretet vennem szülés után. Utána váltottam életmódot és most már a régi ruháim is nagyok , így most kissebb méreteket kell vennem. Terhesen kismama nadrágokat, tunikákat és szoknyás ruhákat hordtam zömében. A kismama ruhákat nővéremtől “örököltem”.
nov. 10. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességem alatt 4 kg. pluszon volt, nem vettem semmilyen ruhát és szülés után is azt hordtam, amit korábban.
nov. 10. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Az első gyereknél még hordtam terhesfarmert, de iszonyúan megutáltam, mert ahogy álltam benne hiába lötyögött, ha leültem, akkor mégis nagyon szorított a farmer rész dereka. Így a másodiktól a második félidőben már csak leggingseket viseltem el magamon, mivel tél volt, hosszú pulóverrel. De lehet, valami hosszabb, térdig érő ruha elegánsabb lett volna. Nyárra pedig kényelmes kismama sortokat vettem, vagy ha csak olyat találtam, hosszabbat és levágtam magamnak (magas vagyok, így nem mindig sikerül jó méretű rövidnadrágot találni).
nov. 10. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Én szerencsés voltam. Télen meg kora terhes voltam, nem látszott semmi, jók voltak a régi téli ruháim.

Nyáron tavasszal pedig a bő poloim, és egybe ruhákat hordtam. Szomszédtól kaptam egy terhes nadrágot, de olyan kényelmetlen volt hogy csak na 😂

Szóval úgymond 1 darabot sem vettem.

Aztán pedig olyan hamar fogytam vissza hogy ismét az S - M polok jok voltak rám.

nov. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!