Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 napos babám bilirubin...

10 napos babám bilirubin szintje nem akar határérték alá menni. Kinek mikor javult az érték és mennyiről indult?

Figyelt kérdés

Kislányom most 10 napos, 36+2-re született, 3510 g és 48 cm-rel. Sok stressz miatt jött valószínűleg korábban.

A bilirubin szintje nagyon nehezen kezdett lejjebb menni, és most megint kicsit feljebb ment. Így nem küldenek még haza kórházból. Vért alig tudnak tőle már venni, szét van szúrkálva szegény. Van, akivel hasonló történt? Kinél mennyi volt a bilirubin érték? Nyugtassatok meg. Kikészültem. Lesz még egy hasi ultrahangja, hogy kizárjanak pár dolgot. Nagyon sokat van kék fény alatt. A szopizással viszont nincs gond.

nov. 9. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
1 hetet voltam bent (szeptemberben) mire hazaengedtek minket, egy hétúlva kellett kontroll vérvételre vinni, ott még hasonló volt az érték mint amivel hazamentünk. 1 hónapos státuszon már érezhető volt a javulás. Addig kelteni kellett éjjel is, hogy egyen. Minél jobban eszik annál gyorsabban lesz túl rajta
nov. 9. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Lányomnak csak 6 éves korára lett teljesen jó a vérképe. Neki károsodott a mája. De persze ő extrém eset volt. És szedett gyógyszert is rá (Ursofalk). Rosszak voltak a májenzimjei.

A te babád helyre fog jönni hamar. Nyugi. 🙂

nov. 9. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket! Azért voltam /vagyok kicsit kétségbeesve, mert 299 volt az értéke és 300-tól már tovább kell küldeni, most lement 255-re, aztán vissza 257-re. Nagyon remélem, hogy idővel jobb lesz.
tegnapelőtt 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!