Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eseményutáni tabletta?

Eseményutáni tabletta?

Figyelt kérdés

Felirják az esemény utánit ha csak betelefonálok?(Budapest)

Sajnos nem tudok eljutni a korházig, mert beteg a kisbabám… de sajnos megtörtént a baj.

Kell hozzá vizsgálat ?

nov. 9. 08:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Inkabb fizetek pluszban, de legalabb meguszom a megalaztatast. Szerintem is rohadt gaz hogy ide jutottunk, de hat mit csodalkozunk. Rohad az egeszsegugy, minden egyebkent is a magan ellatas fele terelodik, csoda,hogy meg csak mostanaban talaltak meg ebben is a piaci rest.

7 evvel ezelott kellett esemeny utanit feliratnom, kiszakadt az ovszer. Alapbol varni kellett vagy 4 orat, mire bejutottam, szabadnapot kellett erre kerni a munkahelyemen, de azt a megalaztatast, amit en ott ateltem. Nem gyerek voltam mar pedig, de az orvos ugy beszelt velem mint a kutyaval, meg olyanokat mondott, hogy szive szerint nekem fel se irna, megerdemelnem hogy terhes maradjak, akkor megtanulnek talan rendesen vedekezni. Mikozben mondtam, hogy az ovszer szakadt ki…

Sirva jottem ki onnan.

Szoval en nagyon orulok, hogy legalabb manapsag mar van online lehetoseg feliratni.

nov. 9. 09:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Az esemény után 1 évvel vettem be, de már nem hatott.. 😁
tegnap 20:57
 13/13 A kérdező kommentje:
😂😂😂
tegnap 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!