Etelka név vállalható?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett bár tudom, sokaknak nem jön be a becenév hatás miatt. De én nem érzem ezt ennél a névnél. Egyedül a Jóba rosszban-ban hallottam eddig és onnan tetszett meg. Nyilván ízlés kérdése kinek tetszik de kérdés inkább az, hogy manapság vállalható lenne e ez a név? Mennyire gyakori, ritka?nov. 3. 16:46
11/22 anonim válasza:
Etelka formában én nem adnám, az nekem becenév. Etel oké.
12/22 anonim válasza:
Szerintem szép név, egyáltalán nem öreges. Mondjuk én alapból szeretem a régebbi típusú neveket, mint Piroska, Zsófia, Mária, stb. Ez az öreges jelző szerintem nagy divat lett mostanában... Nem öreges, csak egyesek öregekre asszociálnak, nagy különbség. Add nyugodtan. :)
(Off: jobb lenne egy negyvenedik Hanna??)
15/22 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel a névvel. Nekünk tényleg öreges egy kicsit (bár a Róza, Sára milyen felkapott lett, pedig azok a tipikus néni nevek)
A mostani gyerekek között viszont kifejezetten ritka és különleges név lenne, mert amúgy szép és dallamos.
17/22 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, ennek egyik oka a becéző hangulat. De vállalható, jobb, mint egyes divatnevek.
18/22 anonim válasza:
Etelka, a tapír, elmegy anyagmennyiség-becslőnek... sajnálom, de nekem ez jut eszembe róla! :D
19/22 anonim válasza:
Vállalható.
Nekem speciel nem tetszik, de jobb, mint a milliomodik Anna, Lili, Mia.
20/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos név kisgyereknek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!