Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Etelka név vállalható?

Etelka név vállalható?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett bár tudom, sokaknak nem jön be a becenév hatás miatt. De én nem érzem ezt ennél a névnél. Egyedül a Jóba rosszban-ban hallottam eddig és onnan tetszett meg. Nyilván ízlés kérdése kinek tetszik de kérdés inkább az, hogy manapság vállalható lenne e ez a név? Mennyire gyakori, ritka?

nov. 3. 16:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%
Etelka formában én nem adnám, az nekem becenév. Etel oké.
nov. 3. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem szép név, egyáltalán nem öreges. Mondjuk én alapból szeretem a régebbi típusú neveket, mint Piroska, Zsófia, Mária, stb. Ez az öreges jelző szerintem nagy divat lett mostanában... Nem öreges, csak egyesek öregekre asszociálnak, nagy különbség. Add nyugodtan. :)

(Off: jobb lenne egy negyvenedik Hanna??)

nov. 3. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Borzasztó öreges.
nov. 3. 18:46
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem
nov. 3. 19:28
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Semmi baj nincs ezzel a névvel. Nekünk tényleg öreges egy kicsit (bár a Róza, Sára milyen felkapott lett, pedig azok a tipikus néni nevek)

A mostani gyerekek között viszont kifejezetten ritka és különleges név lenne, mert amúgy szép és dallamos.

nov. 3. 20:57
 16/22 anonim ***** válasza:
44%
Nem
nov. 3. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Nekem személy szerint nem tetszik, ennek egyik oka a becéző hangulat. De vállalható, jobb, mint egyes divatnevek.
nov. 3. 22:00
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Etelka, a tapír, elmegy anyagmennyiség-becslőnek... sajnálom, de nekem ez jut eszembe róla! :D
nov. 3. 22:19
 19/22 anonim ***** válasza:
59%

Vállalható.

Nekem speciel nem tetszik, de jobb, mint a milliomodik Anna, Lili, Mia.

nov. 4. 12:31
 20/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos név kisgyereknek is
nov. 6. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!