Mindenmentes mososzer, oblito?
Sziasztok! Kisfiam sokat vakarozik mostanaban, de a boren semmi nem latszik. Nem piros, nem ekcemas, nincs rajta csipes, egy picit szarazabb, de nem koros mertekben. Foleg a karjat es a labat vakarja.
Gyerekorvos csak annyit mondott, hogy mivel semmi nem latszik rajta, csereljem le a mososzert, oblitot es a furdetojet, kenjem tobbet testapoloval aztan meglatjuk.
Egyebkent eddig herbow termekeket hasznaltunk, szoval azt se mondanam eppen olyan rossznak, de akkor lecsereljuk, hatha.
Na de mire? Tudnatok ajanlani valamit?
Koszi; ez jo otlet!
Az ecetet mondjuk egyelore kerulom, sokaig mostam azzal, de utana orakig budos volt a hazban meg a ruhak is kemenyek voltak egy ido utan sajnos.
Viszont en szivesen elhagynam az oblitot is, nem ragaszkodom hozza, de nagyon kemenyek lesznek a ruhak nelkule, probaltam mar. Nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni…
Nincs szaritogepem.
Denkmit ultra sensitive (dm) vagy Tandil sensitive (aldi).
Ezek a legjobb, nem túlárazott vackok. Illatanyagmentes, szinezékmentes, enzimmentes, míg nagy márka (direkt nem írom melyik) sensitive mosószerében ott a parfüm is.
Herbow is allergizálhat.
A legjobb beruházni egy szárítógépbe.
Az Eco egg jo nagyon, en evek ota azt hasznalok.
Az ecetet az oblito tartalyba kell on teni HIGITVA ! kb. 5 resz viz, 1 resz ecet. Nem tomenyen bele, es akkor nem lesz ecetszag :)
Tudom hogy kell. Mondom, sokaig mostam vele, illolajokkal is probalkoztam.
De szamomra budos, meg ha kiszellozik idovel, akkor is. Lehet erzekenyebb vagyok a szagara, tomenyen egyenesen hanyinger kerulget tole, de azert adtam neki eselyt anno 🤷♀️ Most csak akkor probalnam, ha teeenyleg nincs mas megoldas. Egyelore kiserletezek massal.
Szaritogephez nagyobb haz kene, az most nem opcio. Ha lenne helyem, lenne. De nincs.
Jo, kerlek ne ragadjunk itt le. Icipici furdonk van, felultoltos mosogeppel mert meretileg ez volt jo, igy az kilove. A konyhaban a mosogatogep helyere persze elferne, de inkabb a mosogatogepet valasztom. A kovetkezo helyszin pedig a 1,5 eves szobaja, azt is kihagynam egyelore. Mashova nem tudom tenni.
Nyilvan ha naggyon akarom, akkor kivagom a mosogatogepet vagy berakom a gyerekszobaba, de akkor maradjunk annyiban, hogy annyira nem is akarom.
Na,igy jo?
Ugorjunk konyorgom 😂😂
Öblítőből nem fogsz mindenmentest találni, mert az az illatanyagmentest is jelentené. Az a legfőbb irritáló.
Ha nincs "hely" szárítógépnek, akkor moss öblítő nélkül és vasalj! Az is puhít.
(Na ezt soha nem csinálnám. Inkább a folyosón a beépített szekrény helyén van a szárító.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!