Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenmentes mososzer, oblito?

Mindenmentes mososzer, oblito?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kisfiam sokat vakarozik mostanaban, de a boren semmi nem latszik. Nem piros, nem ekcemas, nincs rajta csipes, egy picit szarazabb, de nem koros mertekben. Foleg a karjat es a labat vakarja.

Gyerekorvos csak annyit mondott, hogy mivel semmi nem latszik rajta, csereljem le a mososzert, oblitot es a furdetojet, kenjem tobbet testapoloval aztan meglatjuk.

Egyebkent eddig herbow termekeket hasznaltunk, szoval azt se mondanam eppen olyan rossznak, de akkor lecsereljuk, hatha.

Na de mire? Tudnatok ajanlani valamit?

okt. 22. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem használtam még, de talán mosódió, ecoegg? Öblítő helyett pedig ecetet szoktak javasolni. Én kisfiam bőre is érzékeny, ő ekcémás is, mi Frosch baby-t használunk.
okt. 22. 13:53
 2/14 A kérdező kommentje:

Koszi; ez jo otlet!

Az ecetet mondjuk egyelore kerulom, sokaig mostam azzal, de utana orakig budos volt a hazban meg a ruhak is kemenyek voltak egy ido utan sajnos.

Viszont en szivesen elhagynam az oblitot is, nem ragaszkodom hozza, de nagyon kemenyek lesznek a ruhak nelkule, probaltam mar. Nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni…

Nincs szaritogepem.

okt. 22. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Mi a Naturcleaning nevű magyar cégnek a Wash taps :) mosószerét használjuk, öblítőnek pedig citromsavat, annak nincs olyan erős szaga (mondjuk az ecet meg fertőtlenít).
okt. 22. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

Denkmit ultra sensitive (dm) vagy Tandil sensitive (aldi).

Ezek a legjobb, nem túlárazott vackok. Illatanyagmentes, szinezékmentes, enzimmentes, míg nagy márka (direkt nem írom melyik) sensitive mosószerében ott a parfüm is.

Herbow is allergizálhat.

A legjobb beruházni egy szárítógépbe.

okt. 22. 15:19
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

Az Eco egg jo nagyon, en evek ota azt hasznalok.

Az ecetet az oblito tartalyba kell on teni HIGITVA ! kb. 5 resz viz, 1 resz ecet. Nem tomenyen bele, es akkor nem lesz ecetszag :)

okt. 22. 15:21
 6/14 A kérdező kommentje:

Tudom hogy kell. Mondom, sokaig mostam vele, illolajokkal is probalkoztam.

De szamomra budos, meg ha kiszellozik idovel, akkor is. Lehet erzekenyebb vagyok a szagara, tomenyen egyenesen hanyinger kerulget tole, de azert adtam neki eselyt anno 🤷‍♀️ Most csak akkor probalnam, ha teeenyleg nincs mas megoldas. Egyelore kiserletezek massal.

Szaritogephez nagyobb haz kene, az most nem opcio. Ha lenne helyem, lenne. De nincs.

okt. 22. 15:33
 7/14 anonim ***** válasza:
15%
Nekünk a 40 m²-es garzonban is elfért 😅
okt. 22. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
32%
Nekem a nappaliban van a szarito, megoldhato akarhol, csak akarni kell 🙂
okt. 22. 15:37
 9/14 A kérdező kommentje:

Jo, kerlek ne ragadjunk itt le. Icipici furdonk van, felultoltos mosogeppel mert meretileg ez volt jo, igy az kilove. A konyhaban a mosogatogep helyere persze elferne, de inkabb a mosogatogepet valasztom. A kovetkezo helyszin pedig a 1,5 eves szobaja, azt is kihagynam egyelore. Mashova nem tudom tenni.

Nyilvan ha naggyon akarom, akkor kivagom a mosogatogepet vagy berakom a gyerekszobaba, de akkor maradjunk annyiban, hogy annyira nem is akarom.

Na,igy jo?

Ugorjunk konyorgom 😂😂

okt. 22. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Öblítőből nem fogsz mindenmentest találni, mert az az illatanyagmentest is jelentené. Az a legfőbb irritáló.

Ha nincs "hely" szárítógépnek, akkor moss öblítő nélkül és vasalj! Az is puhít.

(Na ezt soha nem csinálnám. Inkább a folyosón a beépített szekrény helyén van a szárító.)

okt. 22. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!