Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A bébi komp akkor is veszélyes...

A bébi komp akkor is veszélyes ha pl csak annyira teszem bele míg felporszívózok?

Figyelt kérdés

#Bébi komp
okt. 19. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

A bébikomp káros. Inkább abban a kis időben a járókában vagy a kiságyban legyen.

Eleve nem is vettem soha bébikompot, mivel köztudottan káros.

okt. 20. 11:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi felmosaskor hova tesziktel a már totyogó körű gyereket. Én is jarokaba,uvoltm,int akit nyuznak. Porszivozaskor már nem teszem bele,de felmosaskor kénytelen vagyok. Húsz hónapos.
okt. 20. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Delutani alvaskor szoktam leginkabb felmosni. Ha ebren van eselytelen, esti lefekves utan meg mosson fel a halal 9kor. Nekem az nem megy 😂
okt. 20. 18:28
 14/22 anonim ***** válasza:
#12 nekem már nagyon keveset alszik nap közben,ha igen,az is kiszámíthatatlan,mennyit. Ha molyolok a lakásban,felébred. Esélytelen akkor felmosnom.
okt. 20. 18:33
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Hat, akkor nyilvan csinald ugy, ahogy tudod.

De ha esetleg mondjuk apuka kivinne napi szinten az udvarra/akarhova, meg akkor is lehetne. De tudom, erre nekunk is csak hetvegen van lehetosegunk, hetkoznap sajnos nem, keson er haza.

okt. 20. 18:39
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

12, tehát két éves lesz.

Nekem a két évesem ott van mellettem vagy játszik a szobában addig.

okt. 20. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#16 belemegy a vízbe,vagy hogyan kell ezt elképzelni,hogy ott van melletted?

A szobajan játszik is jó,de az én lányomnak aztán mondhatom,hogy anya most felmos addig itt maradj légyszives és ne mozdulj😆 ha racsukom az ajtót akkor világvége van. szerintem ehhez ő még kicsi,de tök jó ha nálad működik.

okt. 20. 22:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

#17 ott mászkál körülöttem, nem megy bele a vízbe, van, hogy fogja velem a felmosó botot.

Amikor játszik akkor mondom neki, hogy szedje elő a kis autókat, ha felmostam játszunk versenyzőset.

Vagy a legojaval játszik, épít nekem meglepetést

Nem azt mondom neki, hogy maradjon ott és ne mozduljon, hanem kitalálok valami neki való "izgi" dolgot amit addig megcsinal, elkeszit amíg én felmosok.

okt. 20. 22:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Hat ez nalam se mukodik, bar meg nincs 2 eves a gyerekem. Lehet fel ev mulva jobb lesz, de o jon-megy, 2 percre ul le maximum aztan csokolom.

Meg ha valahogy nagy szenvedve megoldanam, hogy amikor epp felmosok ne akarjon a vizes foldon csuszkalni, tapicskolni (mert ezt is imadja 😂), de amig szarad, addig nincs az az isten hogy le tudjam foglalni.

okt. 20. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 ugyanígy. 14-17 és vagyok. Örülj neki 18-as hogy a gyerekednek ez működik. Egyébként baromi nagy különbség van egy valóban két éves gyerek között meg egy húsz hónapos között. (Egy hét múlva lesz csak húsz) Hatalmas kulonbseg van az augusztusi és a mostani állapot között. Ebben a korban még minden hét számít. Igenytudom itt sokaknak úgy születik a gyereke higy ezeket már tudja,az enyém nem,meg hagyom neki az időt,amíg majd megy nekünk is. Addig marad jobb híján a járóka.
okt. 21. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!