Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A bébi komp akkor is veszélyes...

A bébi komp akkor is veszélyes ha pl csak annyira teszem bele míg felporszívózok?

Figyelt kérdés

#Bébi komp
okt. 19. 22:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
okt. 19. 22:37
 2/22 anonim ***** válasza:
12%
Miért lenne veszélyes? 🤷
okt. 19. 22:37
 3/22 anonim ***** válasza:
71%

#2 pl azért mert a baba gerince tönkremehet tőle

Persze nem napi 10 perctől, de akinek hosszútávon benne van a babája annak igenis lehetnek gondjai később.

Kérdező, amíg felporszivozol addig nem lesz semmi baja a babának, de próbáld meg nem benne hagyni órákig a kicsit.

okt. 19. 22:42
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

Miert kell beletenni? En siman felporszivozok, baba/illetve mar gyerek kozben korulottem rohangal :D

Nem egy nagy cucc figyelni.

okt. 19. 23:36
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Sosem használtam.

Kaptam ugyan ajándékba, elfogadtam, hogy ne bantsam meg az illetőt, de a padláson van még mindig az eredeti csomagolásban így ahogy kaptuk.

Teljesen felesleges cucc.

Vannak ezek a babakaramok (nem tudom mi a pontos neve, én azt sem használtam, nem is volt olyanunk) szerezz be egy olyat, és tedd bele a babát, ha zavar, hogy körülötted van amíg csinálod a dolgodat.

okt. 19. 23:40
 6/22 A kérdező kommentje:
Van járóka nem szeret benne lenni. Megvettük adom is el. 1 éves múlt a kisfiam. Mászik és feláll kapaszkodva. És elég ha 1 mp félre nézek és már be is verte a fejét elesik . Valamint az ülés még nem stabil és hát vannak balesetek még maszasnal is. Órákig nem hagynám benne. KB 15 percet van el abban is de az nekem bőven elég lenne hogy gyorsan felporszívózzak vagy felmossak. Full egyedül vagyok vele.
okt. 20. 00:04
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
okt. 20. 07:15
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Én beleraktam akkor is a járókába, ha nem tetszett neki. Annyit kibírt benne. Később is hasznos volt mèg fürdővíz engedèsnél, főzésnél
okt. 20. 07:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

No főleg ha nem ül még rendesen akkor nem ajánlatos beletenni.

De te gyereked, tégy ahogy jónak látod.

okt. 20. 07:53
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem stabil az ülése, akkor nem ajánlott belerakni. Tönkreteszed a gerincét. Mondjuk én sose használtam. Akkor porszívóztam meg mostam fel amikor aludt, becsuktam az ajtót és nem kelt fel rá.
okt. 20. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!