Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok kb 3 éve...

21 éves vagyok kb 3 éve rendszeresen füvezek, de szeretnék családot, gyereket, és véleményt, tanácsot szeretnék kérni, mennyi idő után ajánlott hogy merjek próbálkozni a babával?

Figyelt kérdés
A “ki tisztulási” idő érdekelne, mert nem tudom ha azonnal teherbe esnék és csak onnantól nem fogyasztom az is jó e?

okt. 18. 16:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Apajelölt is drogozik?
okt. 18. 16:25
 2/19 anonim ***** válasza:
44%
Egy nőben ott vannak a leendő petesejtek amikor megszületik. Már így is hatással lesz a gyerekre. Ha férfi vagy ott 3 hónap a minimum.
okt. 18. 16:28
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha a baba meglesz, akkor folytatod tovább? Mert ha igen, akkor ne is vállalj gyereket! Itthon a fű illegális. Ha a védőnő vagy más ember tudomására jut, elvehetik a gyereket.
okt. 18. 16:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom folytatni, ezt az időszakot be tudom annak hogy “kiéltem” a fiatalságot, ez is csak egy időszak volt, ami elmúlik csak érdekel mennyi időt kell várjak erre
okt. 18. 16:43
 5/19 babyboom567 ***** válasza:
68%
21 évesen, füvezve sehogy.És nem csak a gyerek egészségügyi problémái miatt,mert azok kb elhanyagolhatók lennének az életvezetési, lelki,és anyagi problémák mellett.A gyerekvállalás egy kőkemény munka.
okt. 18. 16:46
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
21 évesen inkább tanulj, élj, minthogy gyereket vállalj.
okt. 18. 16:56
 7/19 anonim ***** válasza:
26%
Drogos söpredéknek ezt hiába magyarázod.
okt. 18. 16:56
 8/19 anonim ***** válasza:
57%
Milyen rendszeresen. Naponta, hetente, havonta? Nem mindegy.
okt. 18. 16:59
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha ez komoly kérdés, akkor javaslom, első lépésként tedd le. Menj el egy rendes, alapos kivizsgálásra, és ezt ismételd minimum évente, ha van valami gond, akkor azt kezeltesd. Menj el pszichoterápiára, tedd rendbe magad lelkileg is. Elvonóba, ha kell, terápiás csoportokba. És minimum 10 év, hogy legyen idő gyökeresen megváltoznod. Persze ha megvan az akarat benned. Ha nincs, ne vállalj gyereket. Még most sem múlt időben beszélsz a füvezésről, sőt, a szándékot se nagyon érzem a kérdésedből (ha már azon gondolkozol, hogy elég-e letenni, ha sikerül). Ilyen mentális állapottal, és életvitellel 1 biztos, pár éven belül NE! Ezen kívül munka, lakhatás, párkapcsolat rendben? Apuka is füvezik? Akkor végképp offos a gyerekvállalás, vagy együtt kell a változás útjára lépni. Elég kevés esélyt adok a sikerre...
okt. 18. 17:45
 10/19 A kérdező kommentje:
21 evesen van mar sajat házam, jo csaladi körülményben élünk hala isten, és nem most tervezzük, 1-2 éven belül azaz 23 éves korom körül és csak az érdekelt, elég e ennyi idő a babához és hogy mennyit befolyásol, az meg hogy kinek milyen szendvedélye van/volt fiatalon az mindenkinek a saját dolga ha abba tudja hagyni. De most még csak tervben van.
okt. 18. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!