Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kisbabás...

Mit gondoltok a kisbabás videókról?

Figyelt kérdés
A facebook folyamatosan feldobja a reels videókban kisbabás videókat. Nemcsak amerikai influencerek, de magyarok is. Hogy képesek ennyi videót gyártani? Komolyan, nekik 1 napról van annyi videó, mint nekem az 5 éves gyerekemről összesen. Mindent felvesznek videóra, etetés, öltöztetés, rengeteg vicces videó. Hogy van erre idejük? Pedig én is 3 évet itthon voltam, de sokszor levegőt venni nem volt időm. Vagy csak én rontom el? Ti mennyi képet, videót csináltatok a gyerekről?
okt. 12. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%

Mióta nekem is van gyerekem, azóta folyamatosan ilyeneket ad be, pedig már többször beállítottam, hogy nem vagyok rá kíváncsi. A baba-mama csoportokból is kiléptem.

Nem tudom mi vesz rá arra valakit, hogy levideózza, ahogy reggelit csinál a gyereknek, vagy hogy éjszaka megeteti. Kezd már nagyon sokak fejében az egész gyerekvállalás dolog egy természetellenes magamutogatásba átmenni.

okt. 13. 10:18
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is 11-es, de látod le is pontoztak, mert nem értek egyet a netre pakolgatással.
okt. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!