Mit gondoltok a kisbabás videókról?
Nekem is van sok. Bár kinek mi számít soknak.
Mostanában rengeteg olyan videót látok, ahol pelenkázzák, szoptatják a gyereket és a napi rutin, hogy felkeltik, altatják. Na, ilyenekről nincs sok.
3, hol találkoztal rengeteg ilyen videóval?
Én nem láttam ezekből rengeteget.
Az egész napunkat fel tudnám venni, de csak azt szoktam, ami eléri az ingerküszöbömet :)
Nyilván az én gyerekem, nekem 0-24-ben cuki, de ezt videó nélkül is tudom, más meg gondolom annyira nem kíváncsi a 130. "milyen ügyesen eszik kanállal Ödönke"-videómra (ráadásul fb és hasonló fiókom sincs...).
De nálunk is van olyan anyuka pl. zenebölcsin, aki rendületlenül videózza a kétévesét hétről hétre, pedig minden alkalommal ugyanaz történik, merengtem már rajta én is, hogy ebben mi lehet a poén, kinek csinálhatja... pedig ez hetente van, nem is naponta többször, mint egy etetés, pelenkázás stb.
Szóval gondolom az általad említett videókra van igény, vagy ha mégsem, akkor csak átlagos, feltűnőségi viszketegségben szenvedő anyukákról beszélünk, akik kéretlenül is tolják a cukikájukat mindenki orra alá. De a lényeg, hogy levideózni pont nem nagy szám szerintem, kb. mindenki képes rá, csak értelme nincs :)
Érdekes, nekem egyet nem dob fel, bár szisztematikusan törlök mindenkit, akinek gyereke lesz, mert AKKOR aztán tuti, hogy minden poszt a "babukájáról" szólna, és nem akarom látni az első kakás pelust, meg hasonlókat.
Egyszerűen nem érdekel a gyerek-téma, meg semmi, ami azzal kapcsolatos - a "cuki kisbabás" videók meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!