Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miert van ez igy...

Szerintetek miert van ez igy ennel a jateknal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megvettem ezt a zenelo kirakot:

[link]

Viszont nem olvastam el rendesen vasarlas elott a leirast,ahol valoban emlitik, hogy fenyerzekeny jatek. Azaz tenyleg csak vilagosban mukodik, akkor zenel. Ez miert van igy?

Este nagyon zavaro, amikor a kisfiam meg jatszana vele, de nagy lampat kene hozza kapcsolni, felhomalyban nem mukodik. Mi meg ilyenkor mar direkt nem kapcsolunk nagy fenyeket, mert akkor kesobb lesz almos (1,5 eves). Sose talalkoztam meg ilyennel :D

okt. 10. 07:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"En lepodtem meg,mert valami hasonloval jatszott a kisfiam egy rokonnal es az mukodott sotetben is."

Sötétben kirakózni ????

okt. 10. 14:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem sotet, egy kisebb lampa eg,bocsi, most nem voltam egyertelmu, de a kerdesben irtam mire gondolok :D

Csak este egy ido utan mar nem kapcsolok nagy lampat es ugy mar nem mukodik.

okt. 10. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!