Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miert van ez igy...

Szerintetek miert van ez igy ennel a jateknal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megvettem ezt a zenelo kirakot:

[link]

Viszont nem olvastam el rendesen vasarlas elott a leirast,ahol valoban emlitik, hogy fenyerzekeny jatek. Azaz tenyleg csak vilagosban mukodik, akkor zenel. Ez miert van igy?

Este nagyon zavaro, amikor a kisfiam meg jatszana vele, de nagy lampat kene hozza kapcsolni, felhomalyban nem mukodik. Mi meg ilyenkor mar direkt nem kapcsolunk nagy fenyeket, mert akkor kesobb lesz almos (1,5 eves). Sose talalkoztam meg ilyennel :D

okt. 10. 07:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet, hogy ebbe nem kell elem, hanem fényenergiával működik? Mint a régi számológépek. Csak egy tipp :)
okt. 10. 07:33
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Ja nézd, elolvastam a leírást:

A termék hangjai fényérzékelők segítségével lépnek működésbe, ezért minden esetben elegendő fènyforrás szükséges a játék közben. Ez termèszetes, a szemnek kényelmes fènyerőt jelent.

okt. 10. 07:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Elemmel mukodik amugy, ki is lehet cserelni. Csak feny is kell hozza :D
okt. 10. 07:36
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, le van írva a leírásban, fényérzékelők vannak benne. Mi a kérdésed, mire szeretnél választ kapni? Ez a játék fényérzékelőkkel működik.

Kérdezed:

" tenyleg csak vilagosban mukodik, akkor zenel. Ez miert van igy?"

Szó szerint megválaszolja a termékleírás a weboldalon:

"A termék hangjai fényérzékelők segítségével lépnek működésbe, ezért minden esetben elegendő fènyforrás szükséges a játék közben."

okt. 10. 07:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel gondolom egy fényszenzor a kapcsoló a szokásos szilikonmembrános gomb helyett.
okt. 10. 07:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Szo szerint azt kerdeztem miert van igy, nem azt, hogyan mukodik, koszonom az ertetlenkedest, de valoban, igazabol felesleges is volt kerdezni.

Mert csak, ennyi.

En lepodtem meg,mert valami hasonloval jatszott a kisfiam egy rokonnal es az mukodott sotetben is.

Ez meg nem, igy jartunk :D

okt. 10. 08:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Környezetbarátabb valszeg és strapabíróbb.
okt. 10. 08:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mikor vetted, de internetes rendelésnél 15 napod van elállni a vételtől.
okt. 10. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

mi nem 1x jártunk úgy, hogy random megszólal egy játék.

Kb 2 hete majdnem be is tojtam egyik miatt. Kimentem a mosdóba, majd a gyerekek fp fotelje a vak sötétben megszólalt, hogy: ma napsütéses szépidő várható. cuki kislány hangon.

Szerinted?

Na szerintem ezért jó dolog a fényérzékelő

okt. 10. 12:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Jajj nem akarom visszakuldeni, a kisfiam imadja! Nagyon kis kellemes klasszikus zenet jatszik.

Csak estere inkabb elpakolom, mert akkor nem erti, hogy miert nem mukodik.

Egyebkent igen, abbol a szempontbol jo lehet, hogy igy nem szolal meg random ejszaka, erre nem gondoltam.

☺️

okt. 10. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!