Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Napi 3 km sétának van valami...

Napi 3 km sétának van valami jó hatása is?

Figyelt kérdés

Oviból hazafelé, aztán odafelé másfél-másfél km-t kell sétálnom a fél évesemmel.

Szóval jól esne egy kis lelkesites, hogy milyen jotekeny hatása van.

okt. 8. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
1,5 km-t kb 15 perc alatt megteszek gyalog, de max 20
okt. 8. 20:32
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Fiam születésétől kb ugyanilyen távra hordtuk a nagyot iskolába.Minden időben, esőben is, esővédővel és esokabattal.

Nem lett tőle baja, sőt..

Teljesen egészséges 3 éves aki max háromszor volt beteg 3 év alatt.

okt. 8. 20:55
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Ugye nem azt akarod mondani, hogy ez a napi összes mozgásotok? Rettentő kevés :( egyenes út a motiválatlansághoz, betegségekhet, elhízáshoz. Tessék többet mozogni, arra vannak azok a virgácsok kitalálva. (Igen, esőben is)
okt. 9. 05:40
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

13-as, szerinted az ember setal napi 2x, aztan onnantol kezdve befekszik az agyba es tobbet fel nem kel masnapig? Ugy, hogy van 2 gyereke?

Ugye ezt nem mondod komolyan? Ugye, nem? :( 😂😂

Te ezt csinaltad? Hogy? Erdekelne! Nekem nem megy, pedig neha tok jo lenne fel se kelni masnapig, olyan faradt vagyok.

okt. 9. 06:50
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Dehogy csináltam, most is napi 10 km-et futok minimum, emellett nem használom a kocsit 5 km-nél rövidebb távra.

De hány olyan anyuka van, aki a szomszéd utcából is kocsival hordja a gyereket oviba, konkrétan a szembeszomszédom...

Szóval nyilván nem fekszik senki egész nap, de az, hogy otthon ugrálsz a gyerek körül, az rettentő kevés mozgás, akárki akármit mond.

okt. 9. 07:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem tom, nekem ebbol a gyerekek koruli ugrabugrabol napi 15-17 ezer lepes csak osszejon😂🙈

Mondjuk a kicsi az extra extra porgos eset es autonk sincs, szoval igy valahogy.

De persze, nem mindenki van igy ezzel. Attol fuggetlenul akkor sem kell mar elore elitelni valakit, aki kiirt egy tok egyszeru kerdest. Honnan tudod mit csinal meg?

Ugye.

okt. 9. 09:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Ugyan én a gyerekem nélkül, de munka után 3 km-t sétálok fél éve. Határozottan jobb lett az állóképességem és leadtam pár kilót.

De ez a 3 km nem sok egyáltalán, többet is tudnék.

Céltalanul egyébként nem szeretek sétálni, gyerekkel sem. Gyereknek is jót tesz, ha megszokja (és megszereti) a sétát. Nekem nincs autóm, így sokat buszozunk a városba, mellé sétálunk.

okt. 9. 10:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekünk borzasztóan aludt a két gyerek, úgyhogy ezredik próbálkozásnak kipróbáltuk, hogy fürdés után elvisszük őket egy esti sétára, kb fél órára. Az a fél óra ingerszegény, csendes séta a friss levegőn, a hűvösben, csendben, sötétben úgy leszedálja őket, mintha mákteát itattunk volna velük. Miután hazaérünk, fel sem kapcsoljuk a házban a lámpát, le az overál, be az ágyikóba és alszanak, mint a bunda.

A friss levegő, mozgás, a természet megfigyelése, ingerszegény környezet, fix együtt töltött minőségi idő, kiszámítható rutin mind csupajó mindkettőtöknek.

okt. 9. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Én napi 1000 kmt gyalogolok, én vagyok a legjobb anya itt, bibibi
okt. 9. 14:43
 20/20 A kérdező kommentje:

De jó válaszok jöttek, köszönöm :))

Az az igazság, hogy a 20-as éveim elejéig versenyszeruen sportoltam, utána is tok fitt voltam, viszont az utóbbi pár évben nagyon elpuhultam. Igaz, hogy van rajtam felesleg (175 cm vagyok és 75 kg, 60 voltam), szoval van is mit leadni.

Persze szoktunk a gyerekekkel sétálni, biciklizni menni, kertben lenni. Ezzel az úttal szerintem az az igazi baj, hogy a legnagyobb része egy tok egyenes út, amit ha látsz magad előtt olyan, mintha sose lenne vége, aztn az ovodanal is egy meredek emelkedő, illetve a házunk előtt is egy meredek emelkedő van, tehát mindkétszer a végén. De nyilván túl lehet élni, legalább kicsit megedzodok, rám fér bőven.

Egyedül simán 20 perc alatt lesatalom én is.

okt. 9. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!